@karokrakow: ale nie ma nic złego w tym, że chcesz trochę wyższego faceta, ale jak czytam, że taka dziewczyna twojego wzrostu odrzuca typa 175 cm, to jest dla mnie trochę iksde. Jeszcze te argumenty, że one NOSZOM SZPILKI. Tak, wszystkie noszą szpilki 24/7. Nic nie mam do wymagań, każdy je ma, ale czasem to jest już po prostu przegięcie w drugą stronę. Już nie będę wspominać o tym, że takie
@mirko_anonim: Ja jestem niższego wzrostu tzn. mam 175 cm i z doświadczenia te wyższe dziewczyny (ale nie wysokie) tzn. 170-175 miały najczęściej najbardziej w------e na mój wzrost ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najwięcej "height queen" które poznałem miało ok. ~160cm wzrostu.
PS. Najbardziej kobietom zależy na tym żeby przy facecie czuć się bezpiecznie i to wcale nie jest aż tak powiązane ze wzrostem.
@somskia: nie no, też widziałam takie screeny tinderowe i też tego nie rozumiem. Dla mnie przy moim 152 taki facet 175/180 to jest max, bo nawet głupie przytulenie się na powitanie czy w tańcu, to dla mnie już jest stawanie na palcach nawet w butach na obcasie. Czy tam stojąc zbyt blisko musisz sobie skręcać kark, żeby komuś patrzeć w twarz a nie na klate. Totalnie nie czaje niskich lasek
@Mateo132: przecież większośc atrakcji robi twarz. Chyba, że jest z 10 cm wyższa. Tak do 5 cm z doświadczenia to nie ma problemu (niekoniecznie dla niej, bo też nie lubie dużych kobiet).
@karokrakow Już myślałam, że to o mnie, mam dokładnie 152 cm wzrostu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niższego faceta od siebie chyba nigdy nie spotkałam, siłą rzeczy każdy jest wyższy. Spotykałam się z facetem mającym 167 cm wzrostu i to on zrezygnował z tej znajomości, a mój obecny facet nie ma mitycznych na wykopie 180 cm. I co z tego? Nic. Gdyby miał powyżej 180-185 cm wzrostu to
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@Linnior88: Bo nikt ich nie chce, dlatego nie wybrzydzają xD A jak taka tylko schudnie to nagle wybrzydza
@naksu: facet 1,8, baba 1,5.
Po co facetowi taki karzełek?
@naksu: gorsze są i tak grube baby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najwięcej "height queen" które poznałem miało ok. ~160cm wzrostu.
PS. Najbardziej kobietom zależy na tym żeby przy facecie czuć się bezpiecznie i to wcale nie jest aż tak powiązane ze wzrostem.
Niższego faceta od siebie chyba nigdy nie spotkałam, siłą rzeczy każdy jest wyższy.
Spotykałam się z facetem mającym 167 cm wzrostu i to on zrezygnował z tej znajomości, a mój obecny facet nie ma mitycznych na wykopie 180 cm. I co z tego? Nic.
Gdyby miał powyżej 180-185 cm wzrostu to