Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Oglądałem sobie kilka odcinków programu randkowego i co zwróciło moją uwagę. Każda baba potrafi skreślić za wzrost. To jest podstawowy egzamin jaki przrchodzi koleś podczas randkowania. Jedna 150cm skreśliła typa 172 cm, bo jest za niski dla niej xD
Nawet na wykopie była taka różowa, która zapierała się nogami, że dla niej wzrost nie jest ważny, bo sama ma 152cm, ale jak ciągnęło się ją za język to wyrażenie nie jest ważny znaczy tyle, że ma być nie niższy od niej.
Ale jeśli chłop za ciało skreśla babę to wielka tragedia. Byli fetyszyści stóp to baby odrzucały ich xD obrażały się jak koleś zapytał, czy to jej prawdziwe włosy.
Jakaś dowaliła się do tego, że obczaja jej c---i. Inna, że obczaja jej dupę, a jeszcze inna za to, że zobaczyła, że typ obczaja tamtej dupę.

Oglądając takie programy i przyglądając się życiu odechciewa się mieć głębszego kontaktu z babą. Wracam do ruszania skórą.

#takaprawda #tinder #badoo #rozowepaski #bekazrozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: te programy sa odje.ane od rzeczywistosci. W sensie tak, kobiety lubia wysokich, ale jakies 30 procent nie ma na to parcia. Wierz mi, mam 1.70 i mialem tyle lasek ze nikt tego nie zliczy. Tak, mam kompleks i wiem ze gdyby nie wzrost to byloby ich jeszcze wiecej bo czasem pewnie przez to kosza dostalem, czasem sam nie wybieralem wyzszych, ale jakbym mial w ogole olewac podrywanie z powodu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przyjazny-innowator-95: @naksu ciekawe kiedy uswiadomicie sobie, że "podbijanie" "bajerowanie" nic nie oznacza a tylko tyle że jesteś kolejnym chodzącym mięsem do wyruchania a nie jakiś cudownym zjawiskiem w związku z czym ktoś postanowił podbić. Warto sobie uświadomić, że do każdej samicy która oddycha (albo i nie) + wygląda w miarę na kobiete (albo i nie) chłopy podbijają i będą podbijać, bynajmniej nie ze względu że jest atrakcyjna

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
skuteczny-anonim-13: Zaakceptuj to, że zdecydowana większość kobiet będzie chciała mężczyznę co najmniej swojego wzrostu. Co więcej - będzie wiele kobiet, które będą stawiały warunek, że ma być wyższy. Większość moich koleżanek ok. 160-165 cm ma partnera ok. 180 cm, większość ma partnera wyższego. Takie preferencje i nie obrażaj się, że kobiety je mają. Osobiście podobają mi się pary zbliżone wzrostem (najlepiej jak obie osoby są wysokie, bo dla mnie wysokie osoby
  • Odpowiedz