Aktywne Wpisy
Maurelius +637
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
Regaziatko +305
#p0lka #blackpill #przegryw #mokebe #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #szarpankizzyciem #zwiazki
Co tu dużo mówić… frajernia.
Nagle równouprawnienie nie działa. W Polsce tam gdzie kobietom wygodnie chcą równouprawnienia i zdobyczy zachodniej emancypacji kobiet. A tam gdzie wygodnie jednocześnie wymagają od mężczyzn tradycyjnych ról męskich.
Same shit different day
I nie waż się na te nienawiść cokolwiek odpisywać bo będziesz incelem!
Nie wiem czy są kobiety bardziej zakompleksione od p0lek. Dla przeciętej polskiej Julki związek z currycelem, który dopiero co wyszedł z kąpieli w Gangesie to będzie wręcz nobilitacja.
Wymyśliłeś sobie jakiś archetyp prawdziwego mężczyzny i starasz się szerzyć swoje skrzywione przez stereotypy myślenie. Facet musi to, musi tamto, musi się opiekować, musi stawiać, płacić. G---o prawda, Człowiek powinien żyć według własnych zasad, a nie ulegać presji ze strony społeczeństwa zlozonego z takich dzbanów jak ty. Ja jestem takim archetypem mężczyzny
Nie bez powodu nasze witaminki spotykają się z Hindusami, czy Turasami, którzy wzięliby każdą, byleby była biała. Ewentualnie w grę wchodzi hiszpan gołodupiec, który gdyby nie ciemniejszy odcień skóry, to wyglądałby jak typowy przegryw.