Wpis z mikrobloga

Już widziałem lepiej wypowiadające się Afganki o swoich facetach gdzie notabene w afganistanie kobiety są na równi ze zwierzętami traktowane a nigdy w sumie nie widziałem pozytywnego komenatrza od #p0lka na temat polusów gdzie tutaj co drugi to cuckold i dałby się nawet peklować kaktusem dla zadowolenia swojej polskiej księżniczki xd

#p0lka #blackpill #przegryw #mokebe #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #szarpankizzyciem #zwiazki
Kingofthe_savannah - Już widziałem lepiej wypowiadające się Afganki o swoich facetach...

źródło: IMG_1232

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZwariowanyVariat: zgadza się, przykre to, ale mimo wszystko uważam, że winni tej sytuacji są sami mężczyźni. To oni sprawują (nadal) władzę i rozszerzają przywileje dla kobiet. Zabawa na Erasmusie, potem program wsparcia w pracy, a na sam koniec niższy wiek emerytalny.
  • Odpowiedz
  • 16
@King_of_the_savannah Tak bo zachodziarze płacą na randkach za kobitki za sam fakt bycia kobitkami

Nagle równouprawnienie nie działa. W Polsce tam gdzie kobietom wygodnie chcą równouprawnienia i zdobyczy zachodniej emancypacji kobiet. A tam gdzie wygodnie jednocześnie wymagają od mężczyzn tradycyjnych ról męskich.

Same shit different day

I nie waż się na te nienawiść cokolwiek odpisywać bo będziesz incelem!
  • Odpowiedz
@King_of_the_savannah: mnie już takie rzeczy ciśnienia nie podnoszą bo dawno kobiety zdewaluowały się w moich oczach jako ogół i wiem że nie da się znimi zbudować związku. Nie jestem nimi zainteresowany z defaultu chyba że swoimi czynami czy zachowaniem pokażą że one są zainteresowane czy maja rigcz. Wtedy jestem otwarty.
  • Odpowiedz
@voldi: @Cztero0404 można powiedzieć, że np. ja w większości nie szanuję polskich kobiet...bo zwyczajnie nie ma czego szanować. I nie patrzę chyba na nie przez jakiś pryzmat roszczeniowych księżniczek. Nie lubię sobie utrudniać życia, a większość Polek to zwyczajnie obciążenie i balast, z którym się trzeba użerać. Dlatego też nie jestem z tych, którzy jakoś płaczą, że Polki wybierają obcokrajowców (jeżeli to w ogóle jest prawda), nie wybierają bo
  • Odpowiedz
@MorningStarR: Taa tylko, że od wczesnych lat 2000 fora typu kafeteria ciągle miały tematy gdzie p0lki jechały po polskich facetach i było to dla nich zabawne, plus jakieś trendy lubią robić typu "why don’t you date polish men?" i wstawiają zdjęcia jakichś pijaczków w średnim wieku
  • Odpowiedz
@voldi: krucha ta twoja męska duma, jeśli kobieta odmawiając byś za nią płacił jest w stanie ją urazić..

Wymyśliłeś sobie jakiś archetyp prawdziwego mężczyzny i starasz się szerzyć swoje skrzywione przez stereotypy myślenie. Facet musi to, musi tamto, musi się opiekować, musi stawiać, płacić. G---o prawda, Człowiek powinien żyć według własnych zasad, a nie ulegać presji ze strony społeczeństwa zlozonego z takich dzbanów jak ty. Ja jestem takim archetypem mężczyzny
  • Odpowiedz
  • 2
@pieknylowca Norweg czy Holender chętnie zaprosi p0lkę ale najlepiej od razu do siebie i tak, żeby go kumple z nią nie zobaczyli ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nie bez powodu nasze witaminki spotykają się z Hindusami, czy Turasami, którzy wzięliby każdą, byleby była biała. Ewentualnie w grę wchodzi hiszpan gołodupiec, który gdyby nie ciemniejszy odcień skóry, to wyglądałby jak typowy przegryw.
  • Odpowiedz