Aktywne Wpisy

MonazoPL +102
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +549

TLDR; Moja prawie 50 letnia matka ma bujniejsze życie romantyczne niż jej 25 letni syn.
Moi rodzice są już długo rozwiedzeni, wychowałem się z matką bo ojciec na stałe mieszka w Niemczech. Rodzicielka kobieta przed pięćdziesiątka, po studiach pracuje na wyższym stanowisku w urzędzie, dba o swój wygląd. Od zawsze miała adoratorów, ale jak byłem dzieckiem niespecjalnie mnie to ruszało co innego jak dorosłem i matka sobie jedzie na weekend z "kolegą" nad morze a ja kolejny samotny weekend w piwnicy przed kompem. To tyle jeśli chodzi o jakąś mityczną ścianę u kobiet, widzę to po swojej matce i jej koleżankach jeśli kobieta mocno się nie zaniedbała to bardzo długo będzie miała chętnych mężczyzn w różnym przedziale wiekowym.
Ale czy nie powinno być na odwrót, czy to nie ja powinienem korzystać z uroków młodości a ona przygotowywać się na starość? Ktoś mi zaraz napisze że też tak mogę, otóż nie. Ja mimo starać nie mogę nikogo znaleźć, jej nawet nie zależy a i tak ma masę chętnych. Najgorsze że nauczona swoim życiem daje mi jakieś rady, które w przypadku nieatrakcyjnego faceta nijak się mają do rzeczywistości.
#randki #tinder #redpill #blackpill #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: Może do pięćdziesiątki się jeszcze rozkręcisz.
@mirko_anonim: i to jest kwintesencja tematu, chodzi o to żeby mieć wyrąbane. Wiadomo trzeba o siebie zadbać, edukować się, zadbać o wygląd itp.
Faceci od kobiet różnią się tym że im nasienie i popęd zalewa mózg , oglądają się za dziećmi i babciami
Rasa której się brzydzę
Komentarz usunięty przez autora
Synalkowie matek narcyzek, wychowani w duchu że mamusi można wszystko a oni robią za kapcia od ich zachcianek
Jak dojrzewają nie potrafią nadal postawić się matkom ale za to wyzywają się na
Komentarz usunięty przez autora
Żadna młoda laska by nie poszła do łóżka z dziadem 50 lat od tak , to tylko facet może zejsc do takiego poziomu oblesnosci żeby się dobierać nawet do babć
Poprostu faceci są oblechami i gdyby kobiety nie potrzebowaly często drugiej wypłaty do życia to byście byli sami
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91