✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mozecie podzielić sie swoimi doswiadczeniami i opinia pracy na stanowisku IT praca z ERP w BIG4? W moim januszexie wprowadzaja sprinty, microtimemanagementy i najlepiej to logować 10 godzin pracy w 8 bo inaczej to ich KPI świeci na czerowno... więc padła decyzja o ucieczce. Tutaj pojawiaja sie moje wątpliwości czy warto wskakiwać w paszcze smoka? Z finansami nie mam aż tak dużego doświadczenia, a to może być wymagane na moim stanowisku.
cierpliwy-przewodnik-89: @chinski_pierozek: lepsze niz w januszexie czyli co? zarobi x1,5 więcej ale będzie się leczył na depresje? Rynek pracy w Polsce to rak a zagraniczne korpo wiedzą, że w PL mogą pozwolić sobie na dużo i wycisną cie jak cytrynkę
✨️ Autor wpisu (OP): @chinski_pierozek wydaje mi sie ze wiecej tam sie naucze w krótszym czasie. Pieniedzy nie zarobie więcej, w grę wchodzi podobna stawka. Aktualnie lvl 30 i czuje, że zatrzymałem się w miejscu z rozwojem.
mirko_anonim aż taki micromanagement istnieje w działach IT? Zdaje sobie sprawe, że co dział, to inna
wydaje mi sie ze wiecej tam sie naucze w krótszym czasie.
To na pewno
aż taki micromanagement istnieje w działach IT?
nie istnieje, OP usłyszał od kogoś kto klepie jakiś outsourcing w b4 niezwiązany jakkolwiek z twoją sytuacją, że tak jest i powtarza w internecie. Managerzy w consultingu IT są od sprawdzania czy klient jest zadowolony i sprzedawania mu większej ilości usług, nie kontrolowania tego co ty robisz xd
Mozecie podzielić sie swoimi doswiadczeniami i opinia pracy na stanowisku IT praca z ERP w BIG4?
W moim januszexie wprowadzaja sprinty, microtimemanagementy i najlepiej to logować 10 godzin pracy w 8 bo inaczej to ich KPI świeci na czerowno... więc padła decyzja o ucieczce. Tutaj pojawiaja sie moje wątpliwości czy warto wskakiwać w paszcze smoka?
Z finansami nie mam aż tak dużego doświadczenia, a to może być wymagane na moim stanowisku.
#it #big4 #korposwiat #erp #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
·
xd
mirko_anonim aż taki micromanagement istnieje w działach IT?
Zdaje sobie sprawe, że co dział, to inna
To na pewno
nie istnieje, OP usłyszał od kogoś kto klepie jakiś outsourcing w b4 niezwiązany jakkolwiek z twoją sytuacją, że tak jest i powtarza w internecie. Managerzy w consultingu IT są od sprawdzania czy klient jest zadowolony i sprzedawania mu większej ilości usług, nie kontrolowania tego co ty robisz xd