@mariecziek: Łatwo być mądrym po wypadku, ale jeszcze łatwiej być mądrym przed wypadkiem. Zapierda&&ał tak grubo, że nie dał sobie nawet 1% szans na podjęcie jakiejkolwiek decyzji, nawet mózg nie zdążył wysłać impulsu do nadciągającej kupy, że spotkanie jest w spodniach, a jedyne, co dał radę jeszcze zrobić, to paniczne zaciśnięcie hebela, aż go postawiło na przednie koło.
@interpenetrate: to jest impuls, przy takiej prędkości w tak nagłym
@Madridista98: to jest jednak trochę inna sytuacja, bo nikt tu pasa ruchu tak naprawdę nie zmieniał - a do tego motocyklista jadąc pasem wyłączonym z ruchu tak naprawdę włączył się od niego na skrzyżowaniu - w bardzo widowiskowo sposób.
A to co opisujesz to jest fakt, że ktoś jadąc pod prąd nadal jesteś na drodze z pierwszeństwem - co oczywiście jest absurdalne i tak, ale cóż poradzić.
@trebeter: Słyszałem kiedyś, że motocykliści przywiązują sobie linke do kasku, żeby w razie wypadku od razu zginąć, a ten typ poszedł krok dalej i postanowił się od razu skremować
@slapdash: nie wiem jak ty, ale ja się nie rechoczę jak debil, kiedy widzę nagranie, na którymś ktoś umiera. Nie wiem o co się p------------z i dlaczego przez pryzmat mojego własnego komentarza snujesz jakieś teorie o całej społeczności wykopków.
@rafal-heros: własne auto w 1956 kupiłeś? Uuuuu to się powodziło rodzince stalinistów. Babcia to w tymże roku dopiero z Sybiru wróciła do Polski i dostała mieszkanie z repatriacji.
@niebotyk99: @bartekppp @Issac @robert7454 @Wollier W chinach jest tak prawo skonstruowane ze czesto nie pomagaja bo lepiej jak ofiara umrze dla nich, tj jezeli ktos zostanei inwalidą to sprawca do konca życia ofiary musi bulić spory hajs na utrzymanie, czesto ponad polowe swojej pensji dlatego nie ratują tam
Jak to jest. Na pewnej grupie pracy napisali ze w byle korpo po studiach mozna dostać 10k na rękę ale z tego co sie orientuje nikt z moich znajomych nie ma takiej wyplaty. O której korpo i jakie stanowiska chodzi?
Ja nie ustępuje tym z podporządkowanych, nawet jak są z prawej strony ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@interpenetrate: to jest impuls, przy takiej prędkości w tak nagłym
@Jailer: wykopki pogrążone w żalobie i głębokiej zadumie, jak na prawdziwych chrzescijan przystało, co nie?
A to co opisujesz to jest fakt, że ktoś jadąc pod prąd nadal jesteś na drodze z pierwszeństwem - co oczywiście jest absurdalne i tak, ale cóż poradzić.
JA PIER DO LE! ( ಠ_ಠ)
W chinach jest tak prawo skonstruowane ze czesto nie pomagaja bo lepiej jak ofiara umrze dla nich, tj jezeli ktos zostanei inwalidą to sprawca do konca życia ofiary musi bulić spory hajs na utrzymanie, czesto ponad polowe swojej pensji dlatego nie ratują tam
Jeszcze inni mają fotoradar w oczach.
Najgorsze są te rechoczące (...). Ja p------e, co za zezwierzęcenie.
Przecież tu też wszyscy oglądają by się pośmiać. Inaczej ten tag by nie istniał