Aktywne Wpisy

MonazoPL +120
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +243
źródło: 1000002501
Pobierz

Z charakterystycznych cech miał wypłowiałą saszetę przypiętą w ramie i ułamany tylni błotnik. Trochę rdzy i odrapań xD
Jakby komuś się gdzieś wyświetlił na olxie albo w okolicy proszę o kontakt lub o plusik dla zasięgu.
Pomiędzy 11, a 12 wyszedłem do sklepu rowerowego rozejrzeć się za nowym rowerem, więc nie wykluczam zorganizowanej szajki sprzedawców xD
#csiwykop #warszawa #ursynow
źródło: PXL_20240330_150218793.MP
PobierzNormalny człowiek z rozsądnym kompasem moralnym, nawet widząc nieprzypięty rower, nie myśli o tym żeby go ukraść.
Czy mogłem mieć lepsze zapięcie mogłem, czy mogłem mieć ubezpieczenie od kradzieży, oczywiście. Mogłem mieć nawet wynajętego ochroniarza 24/7 żeby stał przy rowerze.
Ale to nie zapięcie jest tutaj winne, tylko łochudra, która nie potrafi się zająć
Komentarz usunięty przez moderatora
@RysiekKrzysiek: to czas zrozumieć bo z kolejnym też się pożegnasz ¯\(ツ)/¯
Łachudry były są i będą, ale nie ma sensu ułatwiać im roboty, bo na końcu to ty jesteś starty
@RysiekKrzysiek: pełna zgoda. Ale żyjemy w rzeczywistości w której istnieją złodzieje. A w sumie są wszędzie dookoła. Lepiej brać to pod uwagę, zamiast myśleć, że "nie ma Pan prawa" miało powstrzymać złodzieja. Rozumiem, że chciałeś go jakoś zabezpieczyć tą linką, ale moim zdaniem przy fajnym rowerze to już warto ubezpieczyć, albo wydać trochę
@RysiekKrzysiek także Krzychu, nie denerwuj się, ale @JAuStURYErSE ma rację, za słabo pilnujesz roweru ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora