Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +1229

#meskiegranie #muzyka #polska #polityka
źródło: image_picker_11AEF369-6350-4D75-A43A-1EF4F6E08A8F-29666-000004C6DDBEA454
PobierzTej kasy z tego dofinansowania to już dawno nie ma jak mamy być precyzyjni.
Typ zarabia jakoś na życie i na 99% wziął te betę w leasing. Za to p0lakowi musiało dupsko pęknąć w poprzek xD
Nie uważam, że te dopłaty dla artystów były konieczne ale z drugiej strony przymusowo odwołali im koncerty. A taki koncert czy cała trasa to jakby nie było nie
Komentarz usunięty przez autora
Ale po prostu rozumiem perspektywie drugiej strony. Typ miał zaplanowaną trasę, typ zrobił ze swojej strony wszystko co mógł zrobić i nagle przychodzi idiota jeden z drugim i mu zakazuje pracować. Dziwisz się, że artyści przytulili pieniądze? Bo ja nie :)