Aktywne Wpisy

dodi-lukebakio +13
#gielda elon pierwszy bilioner na świecie? Jak dla mnie to pewne granice zostały dzisiaj przekroczone.
ja jakimś komunistą czy czymś takim nie jestem, ale na świecie gdzie setki milionów ludzi regularnie głoduje nie powinno być miejsca na gościa z TYSIĄCEM miliardów dolarów
ja jakimś komunistą czy czymś takim nie jestem, ale na świecie gdzie setki milionów ludzi regularnie głoduje nie powinno być miejsca na gościa z TYSIĄCEM miliardów dolarów

1. Idea zagadywania na ulicy nie polega na tym, żeby w drugim zdaniu dziewczynę zaprosić na randkę (czyli w sytuacji, kiedy ona nic o tobie nie wie), w takiej sytuacji gra tylko wygląd i jeśli nie jest się ładnym, to odsetek porażek będzie bardzo duży
2. To co dziewczyna mówi, a robi, nie jest ze sobą ściśle związane. Z dziewczyn, które
1) Przynajmniej wykazał się odwagą, o ile to była realna sytuacja a nie ustawka. Zapytanie nieznajomej dziewczyny czy zgodzi się pójść na randkę wymaga odwagi i można powiedzieć że jest to od razu z grubej rury. Czy to słuszne to można by się zastanawiać.
2) Bo mają takie prawo. I niech się jakiemuś typowi na ulicy nie wydaje że mogłoby być inaczej, gdyby tylko inaczej zagadał. To zagadywanie to
@daro1: w tym przypadku myślę że ma i to duże. Powiedzmy, że bardzo atrakcyjny koleś będzie musiał zaczepić ok. 10 randomowych kobiet żeby zaruchać, przeciętniak 100, a brzydal 500. Wszyscy trzej w końcu zaruchają ale różnić też będzie się atrakcyjnosć tych kobiet. Ten najładniejszy wyrucha 7mkę, średniak 4kę a brzydal jakąś desperatkę 2kę
Raz, że kobieta może się trochę oswoić z sytuacją, którą jest z początku zaskoczona i może wydawać