Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@De_Fault: Nie za mądry ten film, z dwóch powodów.
1. Idea zagadywania na ulicy nie polega na tym, żeby w drugim zdaniu dziewczynę zaprosić na randkę (czyli w sytuacji, kiedy ona nic o tobie nie wie), w takiej sytuacji gra tylko wygląd i jeśli nie jest się ładnym, to odsetek porażek będzie bardzo duży
2. To co dziewczyna mówi, a robi, nie jest ze sobą ściśle związane. Z dziewczyn, które
  • Odpowiedz
  • 0
@eugeniusz_geniusz: ale przecież on nie zaczepia dzieci tylko dorosłe kobiety, średnio pewnie 25 lat. Nie robi też tego w nocy tylko w biały dzień i w dodatku w miejscach gdzie jest masa innych ludzi. Serio przejść się parę metrów do jakiejś knajpki niezobowiązująco na kawę to takie ryzyko?
  • Odpowiedz
@De_Fault: Tu jest zasada lejka sprzedażowego. Ze 20 z tych 100 zadeklaruje że zgodzi się pójść na randkę, może z 5 z tych 20 da typowi swój numer, może 1-2 z tych 5 pójdzie na randkę. I to już będzie prawdziwy sukces. Zwykła statystyka i nic więcej, atrakcyjność fizyczna i tak nie ma tu większego znaczenia bo jedna, dwie ze stu to zwykły błąd statystyczny.
  • Odpowiedz
@podrywacz1:
1) Przynajmniej wykazał się odwagą, o ile to była realna sytuacja a nie ustawka. Zapytanie nieznajomej dziewczyny czy zgodzi się pójść na randkę wymaga odwagi i można powiedzieć że jest to od razu z grubej rury. Czy to słuszne to można by się zastanawiać.
2) Bo mają takie prawo. I niech się jakiemuś typowi na ulicy nie wydaje że mogłoby być inaczej, gdyby tylko inaczej zagadał. To zagadywanie to
  • Odpowiedz
@De_Fault: Ładne kobiety są na ogół pozajmowane a poza tym tych 7/10 jest mało i trudno je spotkać. Najwięcej jest 5/10, zresztą nawet na filmie to widać. Stąd moje wątpliwości co do znaczenia fizycznej atrakcyjności, po co ona ma sobie zawracać głowę nieznajomym gościem 7/10 czy 8/10 skoro i tak nikogo nie potrzebuje bo i tak ma swojego partnera? Tam nie ma innej drogi, tylko statystyka i tylko masówka, bo
  • Odpowiedz
@De_Fault: wyglądam raczej gorzej od niego a jak zagadywałem na mieście to sżło mi lepiej. Trochę mi się tego całego nie chce oglądać ale czy on proponuje randkę tak od razu? Jeśli tak to pozdro xD Lepiej dziewczynie powiedzieć, że ładnie wygląda/wydaje ci się sympatyczna i pomyślałeś, że fajnie byłoby z nią porozmawiać.

Raz, że kobieta może się trochę oswoić z sytuacją, którą jest z początku zaskoczona i może wydawać
  • Odpowiedz