Wpis z mikrobloga

Mireczki...
mamy to!!!.

Travelplanet się ugiął pod naszą presją i zmienił mi na swój koszt HP na All in.

Sprawdziłem umowę którą dostałem od kierownika działu reklamacji, jest w niej jedna nieścisłość którą zgłosiłem, ALE DZIĘKI WASZEJ POMOCY =====> UDAŁO SIĘ.

Po dniu wymiany maili, telefonów; kopaniu się z działami rezerwacji, reklamacji, marketingu i bóg wie czego jeszcze biuro poszło mi na rękę i na swój koszt zmieniło opcję HP na All inclusive.

Bardzo dziękuję za każdy wykop czy plusa pod wpisem na mirko. Gdyby nie wy to biuro travel planet na pewniaka szło by w zaparte i traktowało mnie dalej jak debila.

Wykop ich przejrzał, wykop już wie. Nikt nie zadziera z wykop.pl!!!

Ps. uczcie się na moich błędach, i czytajcie umowy, bo co z tego że obiecane jest jedno a liczy się to co stoi w umowie.

I WALCZCIE O SWOJE. PRESJA MA SENS!!!

#afera
#wakacje
#urlop
#travelplanet
#tui
#wykopefekt
#oszukujo
skrzypeknapolpietrze - Mireczki...
mamy to!!!.

Travelplanet się ugiął pod naszą pres...

źródło: 2024-08-22 15_37_39-ODP_ reklamacja #9422374 _ 9415527 - PRIO __ wylot 06.09.2024 - Wiadomość (HTML)

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skrzypek_na_polpietrze: Niestety, zawsze trzeba o swoje walczyć. Ostatnio miałem przypadek w rodzinie gdzie miła pani na infolinii zaproponowała bardzo korzystną ofertę przejścia na światłowód. Do końca obecnej umowy miała być opłata taka jak za istniejące łącze plus 10 zł za nowy światłowód. Gdy przyszła pierwsza faktura okazało się że trzeba zapłacić pełną kwotę za istniejące łącze i pełną kwotę za światłowód. Na infolinii nie wiadomo o co chodzi, ale po
  • Odpowiedz
@skrzypek_na_polpietrze: presja ma sens.

Ja ogólnie z TP bym uważał. Ceny ofertowe nijak się mają do cen przy finalizacji, które ZAWSZE są wyższe. Z tego powodu zrezygnowałem z zakupu już z jakichś czterech wycieczek u nich, bo jak przychodziło do okienka z płatnością to nagle kwota rosła o 10-20% co jest czystym s------------m.
  • Odpowiedz