Aktywne Wpisy
thorgoth +642
Moja siostra jest tłumaczem przysięgłym polsko-norweskim i norwesko-polskim.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.
fhgd +123
Czy Bitcoin służy do czegoś więcej niż marnowania surowców naturalnych i kupowania narkotyków przez internet?
#gielda
#gielda
Powiem tak: xDDDDDDDDD
Dziś przyszedłem na oddział, by zacząć 1 cykl chemii BEP.
Generalnie spodziewałem się grobowej atmosfery, a było bardzo miło, pacjenci zaskakująco pogodni.
Lekarki przyszły i stwierdziły, że biopsja rejonu blizny jest niekonkluzywna i wolą pobrać kolejną, tym razem grubą igłą pod znieczuleniem miejscowym. Mam się w niedzielę stawić na urologii. I potem zadecydują, czy 1 czy może 4 cykle chemii (wraz z wycięciem tkanki).
Czekam na wypis, załapałem się na obiad.
#kernelpanic ← tag do obserwowania
Komentarz usunięty przez moderatora
@RudyZibi: no nie wiem, może dlatego, że to jednak k---a trochę nieprzyjemne.. przeżycie. Zresztą sporo mireczków mimo walki z chorobą już nami nie mirkuje przecież.
@wuhan: UUU kozak w sieci, p---a w życiu.
@RudyZibi: 3 o których wiesz.
Rocznie z powodu nowotworów umiera w Polsce ponad 100 000 osób, co stanowi ponad 25% zgonów.
@not_me Zmierzam do tego, że sporo ludzi po usłyszeniu diagnozy już zaczyna planować swój pogrzeb
@RicoElectrico: a nie lepiej sobie te jądro wyciąć i wstawić szklaną kule jak w cyberpunku? Ja bym miał w------e i wyciął, jeśli to rak j---a (nie wiem czy trafiłem)
Na #kernelpanic sobie przewiń wstecz, mam nadzieję że to wyjaśni trochę.
@RicoElectrico:
mialem chemie w szkole jak na chleb mowiles bep
@RudyZibi: Chciałbyś zagrać w rosyjską ruletkę z szansą 1/20? Ja nie.