Aktywne Wpisy

tojestmultikonto +21
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
źródło: 20240830_103226
Pobierz
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, ale się porobiło... 5 lat po ślubie kilka lat więcej w związku - dzieci mamy. I właśnie ogarnąłem że moja żona wysyła jakiemuś gościowi nudesy I się z nim spotyka mówiąc że więcej na żywo, jescze ten pajac pisze że jest mega ciekawy naszych dzieciaków i chętnie je pozna za kilka miesiecy... Najchętniej rzucił bym jej tymi wiadomościami w twarz i wszystko wykrzyczał. Nie wiem co robić, myślałem że będziemy razem do końca życia... k---a jakie to jest chore.
#zwiazki
─
Mirki, ale się porobiło... 5 lat po ślubie kilka lat więcej w związku - dzieci mamy. I właśnie ogarnąłem że moja żona wysyła jakiemuś gościowi nudesy I się z nim spotyka mówiąc że więcej na żywo, jescze ten pajac pisze że jest mega ciekawy naszych dzieciaków i chętnie je pozna za kilka miesiecy... Najchętniej rzucił bym jej tymi wiadomościami w twarz i wszystko wykrzyczał. Nie wiem co robić, myślałem że będziemy razem do końca życia... k---a jakie to jest chore.
#zwiazki
─

źródło: Zrzut ekranu_19-8-2024_162021_jbzd.com.pl
PobierzTwoja historyjka tez jest niewiele warta przy nieublagalnych statystykach ktore wskazuja na to, ze to jednak mezczyzni zdradzaja czesciej i to prawie dwokrotnie (52%vs29%).
I zeby nie bylo, nie bronie tu kobiet
xDDD
btw to wy się spinacie i 'hurr durr jak możesz tak mówić faceciku' jak ktoś napisze, że p9lka lubi czarnego stolca na klate ewentualnie czarnego b0lca, po czym twierdzicie że to przecież nic złego tylko upodobania, a poza tym to p0lacy grubasy i zakolaki
idealnie się wpasowujecie w mental tej cholery ze screena opa @Diamond-kun
W sumie ciekawe. Masz jakieś źródło?
\stalkujesz mi profil' XDDDDDDDDDDDDDDDDD egotop widze albo schizofrenia motzno weszla odbytnico
btw pisząc z telefonu popełniasz jakieś trywialne błędy leksykalne, takiego czubka to dawno nie widziałem xD
ja nienawidzę kobiet? a niby czemu miałbym ich nienawidzić? zarzucasz mi coś i brniesz w to do samego końca - i kto tu jest świrem? nie różnisz się niczym od tych zdechlaków życiowych szkalujących facetów za wzrost xDD
chyba, że identyfikujesz się jako kobieta i dlatego przybierasz taką narracje, że ich nienawidzę,
To jak to w końcu jest? Faceci kłamią i hejtują czy są samymi spermiarzami komplementujacymi każdą kobietę? I wtedy są kłamcami? ( ͡º ͜ʖ͡º)