Wpis z mikrobloga

@Damntrain nie mam zamiaru sie niczym przerzucac, odnioslem sie tylko do fragmentu w ktorym kolega wyzej napisal, ze „my jestesmy po prostu porzadni” xD a Ciebie oznaczylem bo jestes chyba najaktywniejszy w tym fredzie i zaplusowales ten komentarz :p

Twoja historyjka tez jest niewiele warta przy nieublagalnych statystykach ktore wskazuja na to, ze to jednak mezczyzni zdradzaja czesciej i to prawie dwokrotnie (52%vs29%).

I zeby nie bylo, nie bronie tu kobiet
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: w takim układzie idealnie się plasujesz w te wykopowe mądrości, jaśnie oświecony xD

btw to wy się spinacie i 'hurr durr jak możesz tak mówić faceciku' jak ktoś napisze, że p9lka lubi czarnego stolca na klate ewentualnie czarnego b0lca, po czym twierdzicie że to przecież nic złego tylko upodobania, a poza tym to p0lacy grubasy i zakolaki

idealnie się wpasowujecie w mental tej cholery ze screena opa @Diamond-kun
  • Odpowiedz
@Damntrain ale po co mnie wołasz do swoich wysrywów i stalkujesz mi profil, zabujałeś się czy co? Tak się dokładnie skończyło jak pisałam wcześniej, dorosły chłop z pyskówki z babą w internecie z piekącym odbytem wychodzi xD
  • Odpowiedz
@drobne_na_taryfe: co ty za historie opowiadasz? jaki piekący odbyt? nie opowiadaj mi o swoich przeżyciach z mokembe

\stalkujesz mi profil' XDDDDDDDDDDDDDDDDD egotop widze albo schizofrenia motzno weszla odbytnico
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: nie wiem czy masz świadomość, ale patrząc na twój rozwój intelektualny to pewnie nie - nie obchodzi mnie co tam bazgrze tymi swoimi przeszczepami takie popychadło xD

btw pisząc z telefonu popełniasz jakieś trywialne błędy leksykalne, takiego czubka to dawno nie widziałem xD
  • Odpowiedz
Jestem kobietą i nie mogę pojąć takiego jechania facetów po wzroście. Moje koleżanki takie nie są. Nie wiem gdzie się ukrywają takie toksyczne baby. Chyba w internecie :)
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: a ja na twój nie wchodzę, bo jak sam słusznie stwierdziłeś (wow) szkoda powietrza na takiego szczura

ja nienawidzę kobiet? a niby czemu miałbym ich nienawidzić? zarzucasz mi coś i brniesz w to do samego końca - i kto tu jest świrem? nie różnisz się niczym od tych zdechlaków życiowych szkalujących facetów za wzrost xDD

chyba, że identyfikujesz się jako kobieta i dlatego przybierasz taką narracje, że ich nienawidzę,
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus

@Damntrain: wy nie mówicie prawdy, wy tak mówicie o każdej jak leci kobiecie, co jest hejtem

To jak to w końcu jest? Faceci kłamią i hejtują czy są samymi spermiarzami komplementujacymi każdą kobietę? I wtedy są kłamcami? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz