Wpis z mikrobloga

kłamiesz, każdy facet jest w stanie skomplementować kobietę jeśli ona jest faktycznie tego warta

@Damntrain:

Albo nawet jak nie warta bo go cootas swędzi. Tak właśnie robią ci zbyt mocno opaleni "z koprem pod nosem", tak robią spuchnięte Janusze z bujnym wąsem.
  • Odpowiedz
@Eremites:

Faceci kłamią dla korzyści, by zaliczyć laskę, że jest piękna i są zakochani a potem znikają i cyk następna

A incele kłamią na temat kobiet, że są puszczalskie i lecą na czarnych/próbują wrobić w dziecko żeby mieć alimenty, żeby sobie te kobiety obrzydzić, bo kuśka swędzi a każdy z nich wie, że nigdy nie zaliczą z taką toksyczną osobowością, więc w ten sposób pozbywają się nieznośnej ochoty na s--s
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: ale to p0lki są sterowane przez swoje prymitywne instynkty których nie potrafią okiełznać, oddawanie się brudnym pajetom albo przyjmowanie stolca od araba na klate, później piszą na wyk0pie czy innym instagramie że przeżyły niezapomnianą noc z hiszpańskim kochankiem żeby jakkolwiek uciszyć świadomość upodlenia i zezwierzęcenia xD wy jesteście najlepsze w racjonalizacji swoich brudnych czynów

@naganiaczherculesa ok mano kompletnie się z tobą zgadzam w takim razie, możesz już sobie
  • Odpowiedz
no kłamiesz, każdy facet jest w stanie skomplementować kobietę jeśli ona jest faktycznie tego warta

@Damntrain: facet tak, ale na wykopie jest sporo takich... hmm... istot którym po urodzeniu przypisano płeć męską ( ͡° ͜ʖ ͡°) którzy nienawidzą kobiet za sam fakt istnienia
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: trafilem w czuły punkt, co? Nie ma przypadku w tym, że trafiałas na najgorszych facetów. Ci normalni nawet nie Ciebie nie spoglądali

Ale spoko, zawsze masz portal wykop jako narzędzie leczenia kompleksów i wyładowywania frustracji życiowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust:
Oczywiście że nie ma przypadku - faceci mają tę samą mentalność, wystarczy soczyste tzipsko i potrafią się płaszczyć przed pusta księżniczką, tylko ja byłam uczciwa i nie manipulowałam i jak widać prymitywny instynkt samca wziął górę, wy szanujecie tylko najgorsze manipulacyjne szony.
  • Odpowiedz