@mirko_anonim: Dodam jeszcze, że większość psiarzy jest moim zdaniem bardzo ograniczona umysłowo, nie da się przetłumaczyć takiemu, że pies ma być na smyczy, że trzeba zebrać po nim kupę, że ktoś może nie chcieć żeby obcy psiur po nim skakał albo go lizał, sikał na czyjąś bramę wjazdową, że mała ciasna klitka w bloku to nie jest odpowiednie miejsce do hodowli itp. Dla nich ten mały śmierdzący szczekacz to sens
@mirko_anonim No właśnie, taki jeden creep z psem kręci się w parku obok mojego bloku. Niby normalny, ale wszystkie go omijamy szerokim łukiem. Jak go widzimy, to wręcz ucieczka staje się sportem ekstremalnym ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Co kto lubi, wiele osób boi sie psów, jest uczulonych na sierść, albo po prostu nie przepada za nimi. Dla mnie psiarze to przeważnie patologia umysłowa, nie chciałabym nigdy żeby partner miał psa, kojarzy mi się to ze smrodem, śliną i wodą na parkiecie, podrapanymi meblami, sierścią wszędzie i tysiącem dodatkowych obowiązków i dodatkowych kosztów. Jak idę w gości do domu z psem to zazwyczaj nic tam nie jem,
Anonim (nie OP): Największy tylko problem ze masz psa na utrzymaniu i jeszcze locha też ma psa lub lubi psy i zamiast fajnego życia to będziecie hodowac psy. Pies ci będzie mówił jaki masz plan dnia, urlopów i życia. Outstanding move
@ZachowamDlaSiebie dokładnie, 2137% racji. Sto lat temu jak używałam tindera, to zdjęcie z psem było jednym z paru redflagow, które od razu powodowały przesunięcie gościa w lewo, setnie więc mnie bawiły rady aby zrobić sobie zdjęcie z pieskiem znajomych, bo baby na to lecą. W każdym razie pomysł opa jest wybitnie głupi, kupować psa po to, by poznać kobietę, serio niezła desperacja. Psy śmierdzą i brudzą, w mieszkaniu wszędzie kłaki, po
@mirko_anonim: to jest prawda. Mam psa i rozmowa z innym psiarzem czy psiara jest czymś naturalnym, kiedy zagadanie do przypadkowej osoby w parku bez psa jest lekko dziwne
@mirko_anonim: u mnie na osiedlu chodzi taki przegryw z cavalierem, widzialem na osiedlowej grupie psiarzy, ze laski sie przed nim ostrzegaja, bo niby creep i maja jakies dyzury, czy inne grupy wsparcia XDD nawet psiaryi wyniuchaja spierdoxa
@Filipterka25: Nie ma też wymogu żeby nie być p1eprz0nym śmierdzielem a jednak każdy kto ma rozum i godność człowieka umyje się od czasu do czasu. Psiora sobie puszczaj luzem w swoim prywatnym ogrodzie a nie na ulicy, gdzie wszyscy mają prawo czuć się bezpiecznie i komfortowo, a trawniki i chodniki mają być czyste i zadbane a nie za5rane i za5zczane. Jak Cię to
Przez setki lat było dla wszystkich oczywiste, że dom to nie jest obora, kurnik, chlew ani buda, żeby trzymać tam śmierdzące zwierzęta.
@ZachowamDlaSiebie: Rzekł facet, którego przodowi spali z inwentarzem żywym w jednej izbie (jak chłopi i mieszczanie), albo dosłownie srali za kotarą (jak szlachta, magnateria i dwór królewski).
Nie ma też wymogu żeby nie być p1eprz0nym śmierdzielem a jednak każdy kto ma rozum i godność człowieka umyje się od czasu
@Filipterka25: Typie, jakie 120 pkt, chyba na minusie xD Kup sobie nawet i 10 psów, żeby mogły ci srać na werandę, tarzać się w menelskich rzygowinach i plwocinach, grzebać pyskiem w śmieciach i wzajemnie obwąchiwać swoje odchody. Ale jak z nimi wychodzisz do ludzi to masz ich pilnować, bo to nie cała okolica ma się przystosować pod twój spaczony psi gust, tylko ty się masz dostosować pod powszechne zasady kultury.
Wykop to se faktycznie teraz tak wygląda, że zostały 4 osoby na krzyż, gadają o niczym i raz na jakiś czas ktoś przechodząc po osiedlu zbije pionę i idzie dalej
#psy #psiarze #patologiazmiasta #patologiazewsi #katowice Mirki trzymajcie mnie, tętno 500ヽ( ͠°෴ °)ノ Wyszliśmy z różowym na osiedlu poszukać wieczorem kasztanków i pospacerować. Trochę się zdziwiłem że w takim „piontek wieczur” osiedlowym gwarze zza ławki wyskoczył zając. Kicał sobie wesoło, nakręciłem filmik, obserwowaliśmy go przez dłuższą chwilę i było miło. Było bo z alejki już słyszę idzie
Komentarz usunięty przez moderatora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
Nie miałbym serca zostawiać psa samego na cały dzień teraz w te upały, w mojej klitce 32 m2.
A biorąc pod uwagę że czasami długo pracuje, późno wracam to siedziałby biedak samotnie.
TLDR: jak jesteś brzydki to nie działa
@Filipterka25: Nie ma też wymogu żeby nie być p1eprz0nym śmierdzielem a jednak każdy kto ma rozum i godność człowieka umyje się od czasu do czasu. Psiora sobie puszczaj luzem w swoim prywatnym ogrodzie a nie na ulicy, gdzie wszyscy mają prawo czuć się bezpiecznie i komfortowo, a trawniki i chodniki mają być czyste i zadbane a nie za5rane i za5zczane. Jak Cię to
@ZachowamDlaSiebie: Rzekł facet, którego przodowi spali z inwentarzem żywym w jednej izbie (jak chłopi i mieszczanie), albo dosłownie srali za kotarą (jak szlachta, magnateria i dwór królewski).
@Filipterka25: XD No o tym mówię, psiarzowi nie przetłumaczy, dlatego przed kupnem lub adopcją psa powinny być obowiązkowe testy IQ
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora