Aktywne Wpisy
tiofen +349
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +141
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
Od wielu, wielu lat mam problem z prolaktyną - oscyluje ona na poziomie 30-50. Mówią, że przez leki SSRI, które brałem wielokrotnie na zaburzenia lękowe (aktualnie nie biorę od 2 miesięcy).
Testosteron 350-390 na przestrzeni roku. Wiek 26 lat...
Jutro idę na kolejne duże badania krwi.
Planuję #trt bo od lat chodzę na #silownia i zero progresu, do tego stany lękowe, ataki paniki, depresja, mikro ginekomastia na prawym sutku i strasznie wątła budowa ciała - czego mam serdecznie dość.
Rok temu robiłem też badanie prolaktyny z obciążeniem .Prolaktyna – test z Metoclopramidem 3 punktowy.
Wyszło jak na screenie.
Lekarz stwierdził, że przysadka OK przy takim wyniku.
Co myślicie?
#trt #prolaktyna #endokrynologia #badania #badaniakrwi #hormony #testosteron #ssri #antydepresanty #mikrokoksy
@damian44__ Blisko 3x przekroczona prolaktyna. Miałem to. Bardzo źle się czułem. Miałem wtedy wiele problemów zdrowotnych. Do dzisiaj mam tak że jak czasami przekroczy mi górną granice to zaczynam zapominać słów. Zbijaj to a testo pójdzie do góry. https://www.krystianwojczuk.pl/wysoka-prolaktyna-u-mezczyzny-przyczyny-i-objawy/
Druga sprawa, z tego co wywnioskowałem z Waszej rozmowy, to jeśli mam małe TSH a fT3 i fT4 będą duże to jest wszystko ok?
Co myślicie?
Myślimy że o takie rzeczy pyta się lekarzy a nie randomowych typów na wykopie
Komentarz usunięty przez autora