@mirko_anonim Może czas zmienić miasto, a najlepiej kraj? W Tajlandii znajdziesz nie tylko nowe znajomości, ale i prawdziwe romantyczne życie – dziewczyny szaleją tam na punkcie białych ludzi. Brzmi jak idealne rozwiązanie!
@kabotyno: wiesz ile on siana robi na tych kursach? I co prawda jestem sceptycznie nastawiony do tego typu contentu ale co nie natrafiłem na jego live to od gościa biła w ch.j energia
@mirko_anonim: Bo nie ma gdzie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Sama się zastanawiam gdzie kogoś poznać jak znajomych/partnera. Cały czas słyszę że ważne by gdzieś wyjść, tylko nie ma gdzie bo wszystko dla dzieci/seniorów, kompletnie sprzeczne z moim stylem życia ( a nie widzę sensu zmuszania się do znajomości z ludźmi z którymi nie mamy nic wspólnego) albo jest drogie a mała szansa że cokolwiek z tego
@kamillus: Nie pasuje mi dosłownie jedna rzecz bo mnie odpycha ;) A po za tym nie znalazłam nic o takich akcjach z tego roku w moim mieście. Chętnie bym do jakiejś grupki dołączyła by mieć z kimś wyjść.
Taka ciekawostka: jak byłem mały to pokazali mnie w programie super niania xdd Ogólnie to zbyt wiele nie pamiętam, ale może byliby jacyś chętni do poczytania co sie tam działo xd
@mirko_anonim: może w kolejce do lekarza albo na kolonoskopie czy coś?
@mirko_anonim: ja zawsze jak nie miałem z kim pić to szedłem sam do baru, nad ranem już miałem znajomych