mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
kabotyno
@mirko_anonim Może czas zmienić miasto, a najlepiej kraj? W Tajlandii znajdziesz nie tylko nowe znajomości, ale i prawdziwe romantyczne życie – dziewczyny szaleją tam na punkcie białych ludzi. Brzmi jak idealne rozwiązanie!
5
Loginconajmniej4znaki
Loginconajmniej4znaki
jak to zrobić mając 29 lat

@mirko_anonim: może w kolejce do lekarza albo na kolonoskopie czy coś?
1
Vadzior
Chcę poznać jakiś nowych znajomych

@mirko_anonim: ja zawsze jak nie miałem z kim pić to szedłem sam do baru, nad ranem już miałem znajomych
1
razdwatrzy55
razdwatrzy55
@kabotyno: wiesz ile on siana robi na tych kursach? I co prawda jestem sceptycznie nastawiony do tego typu contentu ale co nie natrafiłem na jego live to od gościa biła w ch.j energia
1
kamillus
@Rilu: wiele osób na wykopiwie pije bezalkoholowe. Jaki jest cel - napisałem wyżej. No, ale skoro wszystko Ci nie pasuje to no cóż - bądź sama ;)
1
razdwatrzy55
razdwatrzy55
@mirko_anonim: a nie ma jakiś grup biegaczy albo coś?
0
De_Fault
De_Fault
0
slabart12
@kabotyno: Ten gosc to byl zdaje sie wielki guru od nauki podrywu, kto by pomyslal, ze skonczy w Tajlandii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
Rilu
@mirko_anonim: Bo nie ma gdzie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Sama się zastanawiam gdzie kogoś poznać jak znajomych/partnera. Cały czas słyszę że ważne by gdzieś wyjść, tylko nie ma gdzie bo wszystko dla dzieci/seniorów, kompletnie sprzeczne z moim stylem życia ( a nie widzę sensu zmuszania się do znajomości z ludźmi z którymi nie mamy nic wspólnego) albo jest drogie a mała szansa że cokolwiek z tego
0
kamillus
0
kamillus
0
Rilu
Rilu
  • adult
0
T.....8
T.....8
0
Rilu
@kamillus: Nie pasuje mi dosłownie jedna rzecz bo mnie odpycha ;) A po za tym nie znalazłam nic o takich akcjach z tego roku w moim mieście. Chętnie bym do jakiejś grupki dołączyła by mieć z kimś wyjść.
0
oponiarz
oponiarz
@mirko_anonim u czubków.
0