Aktywne Wpisy

hansoloxd +185
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lujdziarski +570
No debil no xD
źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file7947764484655278937
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: Opera Zrzut ekranu_2024-08-13_181544_www.google.com
PobierzOgółem nostalgia
@Zoyav: Śmiem twierdzić, że jednak charakterystyczna czerwona budka jest znacznie większym symbolem samego Londynu chociażby nawet nie całego UK jak nasze budki w Polsce. Chociaż akurat ich historia dla ludzi z innych krajów mogłaby być ciekawa w jakiś sposób bo u nas były budki na karty z impulsami a wszędzie raczej na monety.
@haabero: Szczerze? Nie chcę. Nie uważam, aby budki telefoniczne w dzisiejszych realiach może poza miejscami takimi jak szpital na przykład miały rację bytu i uważam takowe za coś słusznie minionego. Bardziej chciałem zwrócić uwagę na to jak kolosalnie przez ostatnie 15-20 lat się ogólnie polska zmieniła.
@Cztero0404: prędzej w pierdlu budkę spotkasz niż w szpitalu. Chyba właśnie w więzieniach się tylko ostały.
@Zoyav: Ma rację. @haabero Telefonia to ogólnie bardzo ciekawy temat w Polsce i na świecie bo przeszliśmy od budek telefonicznych i pojedynczych telefonów w domach do połączeń na minuty i sms-ow za kilkadziesiąt groszy aż do obecnego momentu gdzie mamy wszystko nielimitowane
źródło: s-l225
Pobierz@Cztero0404: przypominam, że mamy rok 2024 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: sddefault
Pobierz