Aktywne Wpisy

l--RAD--l +3
Mam takie małe marzenie, żeby antywisła s---------a się z ekstraklasy.
Są na to małe szanse, bo mają niezły skład, ale kto mi zabroni marzyć
#mecz #ekstraklasa #wislakrakow
Są na to małe szanse, bo mają niezły skład, ale kto mi zabroni marzyć
#mecz #ekstraklasa #wislakrakow
źródło: HFUldg0WsAEKauS
Pobierz
szary_piksel +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tzw. błąd przeżywalności tindera
@mirko_anonim: Prawie randka dziennie przez 2 miesiące?
@mirko_anonim: jest jeszcze opcja poznać kogoś w normalnych okolicznościach, na imprezie u znajomych, w pracy, zagadać w sklepie- jest mnóstwo okazji żeby poznać nowe osoby i może się polubicie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Ja, 185 cm, od klientek usłyszałem między innymi, że wyglądam jak gwiazda lub że jestem bardzo przystojny i zapewne jest kolejka dziewczyn do mnie.
W realu mogę mieć codziennie inną, na tinderze czuję oddech 1000 spermiarzy.
@mirko_anonim probowales urosnac?
@mirko_anonim: a komu niby wychodzi?
2/10 dobrze skonstruowany bajt - że niby totalnie atrakcyjny typek chodzi na 50 RANDEK w 2 miechy i zainteresowanie wynosi 0 - gdzie wiadomo że statystyczny wykopowicz z IT by miał tych randek 2 i efekt analogiczny (ale nie miał wymyślonej trenerki personalnej co się z nim chciała żenić ale on wolał tinder hehe)
ja do 25 lvl - o randki co jakiś czas, którą by tu wybrać, dobra pospotykam się jeszcze
ja po 25 lvl - fajnie by było mieć jakieś pary
Jesteśmy
@mirko_anonim: Tinder praktycznie nikomu nie wychodzi. Na pewno nie do znajdowania powaznych zwiazkow.
Dla babiarzy to dobra aplikacja, ale dla normalnych? Niezbyt.
Najzabawniejsze jest to ze nie ma alternatyw ¯\(ツ)/¯
A jeszcze nawet nie ma mowy o punkcie w którym jesteś w tym związku i jak kobiety się zachowują po czasie.
Taka jest rzeczywistość. Dla własnego zdrowia psychicznego lepiej zając się swoim życiem i nie szukać.
@Operator_imadla: Nadal przeciętny to poniżej 180, ale nie o to chodzi. To według wszelkich badań, wzrost idealny, pozwalający na największą ilość partnerek. 182-184 dokładniej. Więcej nie chcę, jeżeli tylko potrzebuje, robię siebie na 188 lub 190, ot "męski makijaż".
@mirko_anonim: XDDD po 8 latach gość dalej w głowie jak nastolatek. Coraz gorsze te baity