Aktywne Wpisy

Markowowski +88
Takie wydarzenia pokazują upadek polskiej telewizji przez ostatnie 20 lat. Chyba żadna z dużych stacji nie ma korespondenta w Izraelu, nie mówiąc już o Iranie. Czy w ogóle w Polsce jest jakiś korespondent wojenny pokroju Milewicza?
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi

waro +218
Influencer - żyjący wyłącznie z mediów - nie śledzi najgłośniejszych i najważniejszych informacji w mediach (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#iran
#iran
źródło: HCUeJrwXYAAcEqE
Pobierz

Cześć, mam 26 lat, dziewczyna 25, jesteśmy ze sobą od 6 lat razem i zaczynam zauważać coraz więcej rzeczy, które mi przeszkadzają.
Dziewczyna jest cicha, raczej domatorka, czasem obrażalska, zrobi to co jej się powie, raczej nie podejmuje decyzji i żyje tak jakby była NPC...
Jest z dobrego domu tj. brak patologii, super dzieciństwo bardzo dobry kontakt z rodzicami, brak bagażu emocjonalnego, toksycznych związków, ale jest coś w niej co sprawia jakbym miał simsa w mieszkaniu, a nie partnerkę życiową.
Przez te wszystkie lata, ANI RAZU nie przyszła porozmawiać o tym co jej przeszkadza, czego potrzebuje czy nawet jak mieliśmy jakąś sporą sprzeczkę to też nigdy nie przyszła przegadać tematu, dosłownie zawsze robiłem to ja. Kiedyś myślałem, że to kwestia innych zainteresowań i ciężko jest rozmawiać z kimś o matematyce jeśli to kogoś nie obchodzi, teraz uważam, że jest to okej, ale inaczej sprawy się mają jeśli prowadzi się same mdłe rozmowy, takie jakie można odbyć z losową osobą na przystanku.
Mam spore wątpliwości co do sensu związku z taką osobą, pozornie dla wielu chłopaków byłaby to super opcja, kochająca dziewczyna, bez większych problemów, nie narzeka, nie ględzi, ale z czasem to zaczyna przeszkadzać bo ciężko polegać na takiej osobie.
Rozmawiałem z nią na ten temat przynajmniej kilka razy w ciągu roku, co kilka miesięcy wracam do tematu i wspominam, że doceniłbym to jeśli to ona po tym jak zauważy problem to powie mi o tym i go przegadamy, ale to nigdy nie nastąpiło, wyciąga rzeczy, dopiero, gdy ja zacznę rozmowę więc wiem, że nie wszystko jej pasuje tylko po prostu o tym nie mówi. Takie bierne zachowania przekładają się też na wspieranie, jeśli znajdę jakieś hobby to nie mam poczucia wsparcia, dobrego słowa, tylko "przyjęcie informacji", mógłbym równie dobrze powiedzieć to do ściany.
Czy związalibyście się z partnerem/partnerką, która jest bardzo bierna w kwestiach związkowych, nie mówi o swoich potrzebach, żyje obok?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
1 - Ty z domu gdzie byly awantury szukasz tych awantur w doroslym zyciu, nie wazne o co ale zeby cos sie dzialo!
2 - Ona z domu gdzie o problemach sie nie gadalo tylko dusilo w sobie, wiec ona taka jest.
Jak szukasz osoby takiej samej jak Ty to pozostaje jedynie Ci zwiazac sie z lustrem.
─────────────────────
Co do terapii kiedyś bym Ci przyznała rację że to jak sekta i kółko wzajemnej adoracji, ale w Polsce po prostu ten zawód nie jest regulowany i są naprawdę niewielkie ilości psychoterapeutów którzy poproszą
@mirko_anonim: idealna kobieta. Mozesz ja wychowac pod siebie i prowadzic.
A jesli juz jest to najczesciej sie nie nadaje do zwiazku.
Kochajaca dziewczyna to skarb a pogadac to sobie mozesz z kolegami albo z profesorem na uczelni.
No jak jest spoko to bym nie szukal na silej pseudointelektualistki po 20
@sberatel
@Dietetyq: to sie nie spina nawet logicznie...Skoro tacy ludzie nie istnieja, to jakim sposobem terapeuta ma kogos uleczyc skoro sam ma zle wzorce rodzinne. jak w ogole w takim razie zdefiniowac dobre wzorce skoro nikt ich nie zaznal? XD fanatycy terapii to taka sama odklejka jak wszelkie grupy religijne.
Anyway... samemu