Aktywne Wpisy

thorgoth +419
Ziomek zastrzelonego patusa z Bystrzycy Kłodzkiej płacze w internecie, że instruktor strzelectwa nie zadzwonił na policje XD
prychłem bardziej niż powinienem
#kryminalne #polska
prychłem bardziej niż powinienem
#kryminalne #polska

Bryk +12
Dzięki użytkownikowi @adrninistrator, który zmotywował mnie do napisania podsumowania pracy naszego „orła z Ukrainy” #konfitura z polskim dowodem, chciałbym przedstawić, dlaczego według mnie jego działalność „dla społeczeństwa” (oczywiście nie tylko i wyłącznie dla pieniędzy, bo uznał, że #samochodoza zarabia na tym pieniądze i robi wyświetlenia, więc on też będzie) to czyste sku*wysyństwo.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
źródło: image
Pobierz

Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi portkami do kostek. Niech te stacje pokroju TVN, TVP, Polsatu po prostu giną.
#iran
@Markowowski: A które miały w ciągu ostatnich 20 lat stałych korespondentów w Iranie i Izraelu? Bo mam wrażenie, że sobie coś wymyśliłeś. Podpowiem tylko, że Milewicz takim nie był. ;)
@krebul: Powinni byli kogoś tam wysłać w ostatnich tygodniach, konflikt nie wybuchł w ciągu godziny, przygotowania trwały tygodniami...
Rzetelność dziennikarska objawia się tym że odfiltrowali ewidentne fejki wygenerowane AI.
To co się znajdzie puszcza się w kółko w tle, a relacja polega na tym że dziennialkarz kochający swój własny głos, czasami daje powiedzieć pół zdania jakiemuś ekspertowi od tego czy owego.
Właściwie to po 89, za PRL taki Kapuściński jeździł do Etiopii czy Hondurasu a teraz by szukali dopiero gdzie to jest na mapie xD
Nie sądzę żeby to byli jacyś porąbani ludzie.
@Markowowski: wykopek zapomniał już jak Bojanowski na początku wojny siedział na Ukrainie?
źródło: image
Pobierz@Markowowski: jest oryginalny Milewicz. W grobie.
No więc - dlaczego według ciebie polska telewizja upadła i co się zmieniło w ciągu tych 20 lat, że akurat teraz a nie np. w 2003 albo w 1999 roku? ;)
@krebul: Ale gdzie ja wspominałem o STAŁYM korespondencie? To ty to wymyśliłeś. Napięcie narastało i powinni w tym czasie kogoś tam wysłać, czego konkretnie nie rozumiesz? W czasie inwazji na Irak byli tam polscy korespondenci. Od 25 lat zmieniło
Chce, to pakuj się i jedź :)