Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Mieszkam na wsi, gdzie większość jakiekolwiek sensownej roboty za w miarę dobre pieniądze to budowlanka lub ciężarówka.

Wielu młodych pierwsze co robi po szkole (często nawet jej nie kończąc), to jedzie za granicę do roboty.
W moim regionie to głównie Austria i kilkanaście tysięcy zł na czysto.
Dla takiego młodego chłopaka to kupa kasy, bo realnie na nic nie wydaje. Bez problemu odłoży na fajne sportowe
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
Anonim (nie OP): Ja jestem chuderlak, nie mam samochodu nawet i też mam całkiem niezłą dziewczynę z tego c się zdarzyłem w skali wykopokowej zorientować.

Ludzie ubzdurali sobie, że wszyscy lecą ana mięśnie i samochód, i żyją w swojej mitologii xDDD

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim bmw to jedyny ich majatek. patol nie ma strachu jechac do norwegii czy niemiec i spac na materacu przez co zarobi wiecej niz ty przez rok w korpo.
2. najwidoczniej lysy sebek jest atrakcyjnejszy od ciebie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: te auta nie są super drogie . Oni wydają na nie pewnie cały hajs albo większość i na tym budują swoją osobę. Większość pewnie też miała/ma pomóc od rodziców. Jak dostałeś głupie mieszkanie albo stary cię nie #!$%@? albo w ogóle masz obu rodziców nie patole to już jest izi win.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim pewnie niejeden z tych nieźle wyglądających aut do szpanowania, to bite za granicą gruchoty, których nikt o zdrowych zmysłach by nie kupił. A co do małolatów, to zazwyczaj zasługa rodziców, praca za granicą i szpanowanie zabawkami będąc w kraju, albo dobrze płatną praca fizyczna/tiry/pole.
  • Odpowiedz
. Jakim cudem tacy ludzie jeżdżą takimi fajnymi sportowymi BMW?

@mirko_anonim: To jest akurat bardzo, bardzo proste. Siedzą na przykład w UK, Belgii, Niemczech (za granicą) pracując w najgorszych pracach po rok dwa jedząc zupki chińskie i najtańsze konserwy w porywach mieszając to z dębowym mocnym w pokojach po kilka osób a poźniej udają tutaj wielkich bogaczy. Znam typa co w ten sposób sobie M3 poprzedniej generacji kupił i teraz
  • Odpowiedz
Sytuacja #2 - trochę #blackpill xD bo widzę typowych chudych sebków, klata jak czoło komara w klasykach (albo gruzach jak kto woli) typu E36, E46 z (UWAGA) nawet fajną laską obok. To ja jestem kilka poziomów wyżej niż taki jegomość i pewnie nawet by nie spojrzała na mnie xD Jak to możliwe że takie sebki mają fajną laske???

@mirko_anonim: Normalnie, bycia w związku z ładną kobietą to wcale
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 10 letnie 420i rzeczywiście bogactwo xD Zresztą sam sobie odpowiedziałeś, każdy w tym korpo mógłby sobie te 75k wrzucić w używane bmw ale ludzie mają inne priorytety. A dla takiego sebka priorytetem jest bmw.
  • Odpowiedz
Jakim cudem tacy ludzie jeżdżą takimi fajnymi sportowymi BMW?

@mirko_anonim: pomijając oczywisty fakt że mają bogatych rodziców czy są z zamożnej rodziny to sporo tych osób ma tylko i wyłącznie 1 pasje tj. ZARABIANIE PIENIĘDZY

jak Ty sobie idziesz na spacerek, albo oglądasz serial to realnie znam ludzi dla których to jest jakaś nuda a oni na co dzień właśnie non stop jakieś interesy kręcą - a to auto skądś
  • Odpowiedz
Jak to możliwe że takie sebki mają fajną laske???

@mirko_anonim: bo on jest agresywny, pewny siebie - zagaduje tą laskę bez stresu, jak mu odmówi to jej napluje pod nogi i powie "s--------j" laska młoda fajna jest zainteresowana, bo dla niej agresja = kompetencja i pewność siebie plus jej znajomi faceci to grają w Fortnite a ten ma auto i mogą sobie nad jezioro pojechać

ehh tak zwana NATURA, wszystko
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @Dietetyq
takie sebki sa po prostu bardzo meskie, w przeciwienstwie do mieszczuchow wychowanych bezstresowo z wszystkim podstawionym pod nos. Sebek pojdzie na disco, nacpa sie i bedzie podrywal kazda laske prostackimi tekstami podczas gdy wykopek bedzie rozkminial jaki pickup like z kursu PUA uzyc.

A jak wiadomo patologiczne zachowania bardzo kreca kobiety niewazne jakby sie oficjalnie tego nie zapierały. Predzej odpala cie za to, ze sie wahasz
  • Odpowiedz