Aktywne Wpisy
EnderWiggin +1211
#polska #imigranci #bialystok
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD

a_maze +117

![Jak się pisało programy w asemblerze [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc6ae034aa2a0267de3b38a938df3f82c1ac7cabb537a675b1ad0b031f3c12ce,q80.jpg)

Po doświadczeniach z niskimi laskami (takimi do 160cm) i wysokimi (175cm) stwierdzam, że wolę te niższe ( ͡° ͜ʖ ͡°) sam mam 180cm czyli na dzisiejsze męskie standardy niewiele ale jednak te niższe są pod wieloma względami lepsze - łatwiej przerzucać w łóżku, są "słodsze" i ogólnie jakieś przyjemniejsze w obyciu. Z wysokimi to w łóżku gorzej, ciężej przerzucać, zajmuje więcej miejsca podczas spania, kopie jak koń i jak lekko przytyje to się robi baba a nie kobietka :( oczywiście jak niska przytyje to też jest nieciekawie ale jednak no. Także takie oświadczenie z dvpy.
#zwiazki #tinder #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A mi to wisi, bo mnie i tak żadna nie chce poderwać i zaprosić na randkę.
Druga sprawa, że taki karzełek może ci urodzić niskie dzieci.( ͡° ͜ʖ ͡°)
──
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
@czescmampytanie: jak dziecko ma za niski wzrost to od razu powinien hormon wzrostu wlatywać, a nie jakieś wymyślanie skutków ubocznych
Śledziłam wczoraj holenderski czat i matki pisały że jak chłopak do jakiegoś wieku ma 160 wzrostu i nie przekroczy to na lajcie zapieprzają po hormon i lekarze bez gadania uznają że jest niedowzrost