Wpis z mikrobloga

Dla jednych baranów jestem "fucking foreigner" który zabiera im pracę, chociaż żaden z tych kretynów nie miałby szans wykonywać mojej pracy. Dla drugich idiotów jestem "białasem" który nie chce z nimi krzyczec "frEe pAlpAtine".
Pomysł mój taki że trzeba zorganizować trzecią stronę protestów, przeciwko wszystkim innym. Będziemy się n---------ć i z jednymi i z drugimi, Husaria DO BOJU! kto ze mną? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#uk #emigracja #uchodzcy #imigranci
Varin - Dla jednych baranów jestem "fucking foreigner" który zabiera im pracę, chocia...

źródło: image

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Varin: pamietaj ze zabierasz prace i zasilki w tym samym czasie! Jestes takim imigrantem Schrödingera.
Zreszta pojade klasykiem - jezeli imigrant, ktory gorzej mowi po angielsku, nie ma znajomosci itp zabiera danej osobe prace to oznacza, zeta osoba jest kompletnym debilem
  • Odpowiedz
Pomysł mój taki że trzeba zorganizować trzecią stronę protestów, przeciwko wszystkim innym. Będziemy się n---------ć ze sobą nawzajem, Husaria DO BOJU! kto ze mną? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Varin:
ftfy
  • Odpowiedz
@Varin: Ja tam popieram tych od "fucking foreigner".
Powinni was wywalić z UK i powinniście wracać do PL, u nas akurat brakuje rąk do pracy, a Angole was nie chcą.
Lepiej dla nas jak to my będziemy eksploatować naszą patolę.
  • Odpowiedz