Wpis z mikrobloga

@mmenelica: Spokojnie, niedługo wyjdzie wersja aplikacji z abonamentem za 29.99 miesięcznie, gdzie wszystko będzie można ustawić tak jak się lubi i będzie można wyszukiwać towar (nowość i to w cenie :))
  • Odpowiedz
@mk321: co z tego skoro z Amazona nie da się korzystać. Ta strona wygląda dalej jak z roku 2000, user expirience leży, syf na stronie gorszy niż w biedronce.

Nie wiem skąd ta nagonka na allegro ostatnio, regularnie korzystam od kilkunastu lat i nie zauważyłem zmiany na gorsze
  • Odpowiedz
@ork_zwiadowca co mnie obchodzi jak wygląda strona? Ważne co da się kupić, za ile i ile dostawa. Jak masz Prime to masz darmową dostawę nawet jak kupujesz coś za 5 zł. Na Allegro jakieś limity minimalnej kwoty i janusze dają ceny xx,99 zł, żeby i tak płacić za dostawę.

A strony z lat 2000 często są bardziej funkcjonalne niż te współczesne, które mulą, mają pierdyliard animacji itd. Zobacz sobie strony w
  • Odpowiedz
@magic_johnson

A weź tam fakturę vatowską xD

Co za problem? Masz NIP wpisany i już. Jak kupujesz od kogoś za granicą, to musisz mieć VAT UE. Ale teraz nawet to ułatwili i Amazon ma niby polską siedzibę i jest sprzedaż z Polski.
  • Odpowiedz
@mmenelica: w 2000 roku myślałam że za 20 lat to będzie można kupić sobie co tylko wymarzysz, wydruki 3d projektowane na podstawie zrzutu z Twojej wyobraźni. tym bardziej na centralnej platformie zakupowej Polski. A w rzeczywistości jest tam tylko 200 razy ten sam tandetny przedmiot od chińczyka
  • Odpowiedz