Aktywne Wpisy
GabrielOcello +643
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w
mickpl +926
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Oczywiście, żadnych optymalizacji w Czechach czy Estonii, sprawdzana rezydencja podatkowa i obowiązek zatrudnienia tylko na umowie o pracę.
To co mamy deal? xD
#nieruchomosci
@wypopekX: No na pewno deweloperuchu zrezygnujesz z choćby grosika wyrwanego z kieszeni podatnika XD Czemu nie zaproponowałeś opodatkowania wynajmu? Przecież to też przywilej podatkowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
AAAA no tak! Kurniczek pod najem by wtedy mógł nie zejść XD
@yet_another_user: IT przynajmniej sprowadza do kraju hajs z zagranicy co może się realnie przekładać na wzrost zamożności względem zachodu, deweloperka co najwyżej mieli na rynku wewnętrznym i to za dodrukowane kredytem pieniądze xD
@yet_another_user: tylko IT
@kawalerka15k:
@Khaine: każdego z was można bez problemu zastąpić skończoną liczbą Hindusów
Nie ma w tym kraju bardziej zbędnych ludzi żerujących na polskich rodzinach
@wypopekX: Widzę że na IT znasz się tak samo jak na prowadzeniu działalności innej niż dotowanej przez państwo XD
@Khaine: widzę, że wynajmujący od 4 lat spadkowicze nadal kwiczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mówię, że trzeba was normalnie opodatkować, dość tego pasożytnictwa na koszt całego narodu
@wypopekX: XD