Aktywne Wpisy

Smauga +166
Pijcie ze mną kompot, bo przeprowadziłam się bliżej Polski. Miałam już dość mieszkania na niemieckim zakaukaziu- w Badenii-Wirtembergii. Żadnych zalet tam nie ma dla mnie- daleko do Polski (do granicy 500 km) drogo jeśli chodzi o mieszkania, tereny ładne, ale tak bez szału. Z 500 km zrobiło się niecałe 30 km do granicy co jest bardzo dużym postępem. Cieszę się na tą zmianę (。◕‿‿◕。)
Dalej pracuję
Dalej pracuję

daretti877 +74
źródło: 1000005154
Pobierz

Oczywiście, żadnych optymalizacji w Czechach czy Estonii, sprawdzana rezydencja podatkowa i obowiązek zatrudnienia tylko na umowie o pracę.
To co mamy deal? xD
#nieruchomosci
źródło: krasonie i kuniewicze
Pobierz@wypopekX: Ogrom ludzi ma możliwość korzystania z ryczałtu, nie tylko IT xD
@wypopekX: Dowalanie kłód pod nogi dla grupy zawodowej, której działalność opiera się na pracy zdalnej możliwej do wykonywania właściwie w dowolnym miejscu na świecie to pomysł godny nagrody Darwina w kategorii państwo. Rosja się z czymś takim zmierzyła jakiś czas temu i efekt był tak spektakularny,
@BreathDeath: Wszystkich masz na UoP, a raz na tydzień kupujesz sobie kulki gejszy na Allegro na firmę?
Komentarz usunięty przez moderatora
@yet_another_user IT jest chvja warte. Jakby budowlańcy robili tak "porządnie" jak IT, to by było gruzowisko. Zwykła strona internetowa przy światłowodzie czy lte 5g vod srodi gowno musi mielić kilka sekund. Gry zbugowane i telefony mulące po roku. Tylko mi nie p-----l, żebym se ajfona za 8 tysięcy kupił. IT to obecnie najgorsza grupa, robią
@wypopekX: bait