Aktywne Wpisy

Co w sytuacji, kiedy kobieta zarabia więcej w związku? Jak się z tym czujecie?
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
Jaka różnica zarobków między kobietą a mężczyzną może doprowadzić do rozpadu związku:
- 1-2 k 27.2% (387)
- 3-4 k 10.8% (154)
- 5-7 k 12.9% (183)
- 8-10 k 6.8% (97)
- powyżej 10 k 42.3% (603)

Ukiss +140
Perełki z rejestru PESEL, część 2!
Męskie:
* Luidżi (2 osoby)
* Leczysław (6)
* Stanimierz (2)
Męskie:
* Luidżi (2 osoby)
* Leczysław (6)
* Stanimierz (2)

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
między moimi rodzicami jest 12 lat różnicy i świetnie się dogadują. a z kolei jeden klasyk o tskiej sytuacji mówił, że wychowasz świetną dziewczynę... ale nie dla siebie
więc się przestrzeń pytać w necie, tylko wchodź w to. gwarancji nie masz, a z drugiej strony, 10 lat różnicy jest całkiem akceptowalne
Typiara nawet życia dobrze nie zna, a ty coś piszesz o dorosłej osobie. Pesel nie oznacza, że ktoś jest dorosły.
Jak Ty sobie to wyobrażasz? Chłop wraca z pracy, opowiada jak minął dzień, a ta zaczyna mówić, że miała kartkówkę z matematyki, a Kasia z 3C miała takie same spodnie, a Macieonz jej klasy rzucił długopisem w tablicę na angielskim.
Dodatkowo brak kasy więc praktycznie będzie
Równie dobrze może Cię wystawić w weekend ¯_(ツ)_/¯
@MirekStarowykopowy powiem tak, w Polsce nie raz ludzie tak mają naje^#^@ w garze, że mnie to nie dziwi. Kiedyś kolega zadał mi podobne pytanie, to go wysłałęm do księdza by zamknął japiszony klabdźrom w swojej rodzinie (uważały go za pedo, bo mając 30
@xentropia: jak pokazać, że nie ma się doświadczenia z kobietami, bez mówienia że nie ma się doświadczenia z kobietami :D. (trochę) Żartuję OPie, byłem na Twoim miejscu jeszcze parę lat temu, to rozumiem, ale ogarnij to bo kobiety tego nienawidzą i można sobie spalićzwiązek.
@technojezus: tak, jest dorosła, nie pisałem, że dojrzała.