Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim jeden rabin powie tak, drugi powie nie
między moimi rodzicami jest 12 lat różnicy i świetnie się dogadują. a z kolei jeden klasyk o tskiej sytuacji mówił, że wychowasz świetną dziewczynę... ale nie dla siebie

więc się przestrzeń pytać w necie, tylko wchodź w to. gwarancji nie masz, a z drugiej strony, 10 lat różnicy jest całkiem akceptowalne
  • Odpowiedz
@primum-non-nocere: @MirekStarowykopowy Widzę, że Panowie są bogami rzeczywistości. Potrafią sprawić, aby każdy problem zniknął, zaczynając od najprostszych takich jak pieniądze. Panowie jak chcą to zarabiają 50 000 zł miesięcznie, a jak zechcą to na następny miesiąc mają 100 000zł. Banał. Tak samo jak tworzenie rodziny przy dużej różnicy wieku partnerów. Żadne problemy nie istnieją, bo panowie są prawdziwymi mężczyznami.
  • Odpowiedz
@MirekStarowykopowy: dorosła osoba xD

Typiara nawet życia dobrze nie zna, a ty coś piszesz o dorosłej osobie. Pesel nie oznacza, że ktoś jest dorosły.

Jak Ty sobie to wyobrażasz? Chłop wraca z pracy, opowiada jak minął dzień, a ta zaczyna mówić, że miała kartkówkę z matematyki, a Kasia z 3C miała takie same spodnie, a Macieonz jej klasy rzucił długopisem w tablicę na angielskim.

Dodatkowo brak kasy więc praktycznie będzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ochłoń trochę, bo na razie wymieniliście parę zdań na fb i umówiliście się do knajpy, a Ty prawie wesele planujesz XD
Równie dobrze może Cię wystawić w weekend ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to nie jest tak duża różnica wieku. Ja bym uderzał, nie masz nic do stracenia, a wiele do zyskania. Choćby mega dpeczkę na jakiś czas.

@MirekStarowykopowy powiem tak, w Polsce nie raz ludzie tak mają naje^#^@ w garze, że mnie to nie dziwi. Kiedyś kolega zadał mi podobne pytanie, to go wysłałęm do księdza by zamknął japiszony klabdźrom w swojej rodzinie (uważały go za pedo, bo mając 30
  • Odpowiedz
ochłoń trochę, bo na razie wymieniliście parę zdań na fb i umówiliście się do knajpy, a Ty prawie wesele planujesz XD

@xentropia: jak pokazać, że nie ma się doświadczenia z kobietami, bez mówienia że nie ma się doświadczenia z kobietami :D. (trochę) Żartuję OPie, byłem na Twoim miejscu jeszcze parę lat temu, to rozumiem, ale ogarnij to bo kobiety tego nienawidzą i można sobie spalićzwiązek.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to jest duże ryzyko i albo może się udać albo wyjdą z tego mega dramaty. Poznań ja i zobacz jakie ma relacje z rodzicami. Jesli miałbyś ją ratować od domu rodzinnego to nie idź w to bo to nigdy nie kończy się dobrze. Najgorsze co można zrobić to wziąć dziewczynę w liceum od rodziców i zabrać ją do siebie do domu. Ta relacja będzie wypaczona i nawet jeśli z początku
  • Odpowiedz