Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy związek dorosłego faceta (27lat) z nastolatką (18 lat) ma sens? Ktoś ma z tym doświadczenie?

Sprawa wyglada tak, że poznałem na siłowni dziewczynę 18 lat, która od jakiegoś czasu często przychodzi ze swoją koleżanką, też 18 letnią. Z racji, że ćwiczymy w tych samych godzinach od ponad roku, to się zaprzyjaźniliśmy i zawsze sobie w wolnej chwili pogadamy, czy ja jej z czymś doradzę.

Od jakiegoś czasu przychodzi ze swoją koleżanką, która mega mi się spodobała. Julczysko pierwszej klasy, dodatkowo wysportowana. Z racji, że ta co mi się podoba kończy trochę wcześniej trening zagadałem ostatnio do tej mojej koleżanki i spytałem się czy kogoś ma i w ogóle takie tam pierdoły. Powiedziała, że nie ma.

Tego samego dnia patrzę, a ta Juleczka mnie dodała do znajomych na facebooku, a po zaakceptowaniu napisała ,,hej" i rozmowa się zaczęła. Widzę, że jest mną zainteresowana, rozmowa fajnie się toczyła, wydaje się ogarnięta, więc na weekend zaprosiłem ją do knajpy, aby się lepiej poznać.

Pytanie tylko, czy jest to osoba na związek? Nie szukam zwykłego ruchania. Zawsze s--s uprawiam tylko z dziewczynami, z którymi jestem w związku. Boję się tylko tej różnicy wieku. Ja pracuję i zarabiam naprawdę nieźle w dziurze 20 tysięcznej na podlasiu, mam własne mieszkanie, a ona zaczynać będzie 3 klasę liceum i mieszka z rodzicami. Przecież nawet nie ma opcji, że ze mną zamieszka w bliskiej przyszłości jakby coś z tego wyszło. Dodatkowo studia i widmo związku na odległość. Mam już 27 lat i chciałbym się już ustatkować. Ta dziewczyna tak mi w głowie namotała, że ciągle o niej myślę.

Jak myślicie? Spróbować?

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: r----c, obserwowac, r----c, obserwowac, r----c, obserwowac - jak dotrwales do 4/5 ruchania i obserwacje wskazuja, ze nie k---i sie na lewo i prawo wtedy zastanawiac sie nad zwiazkiem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeden rabin powie tak, drugi powie nie
między moimi rodzicami jest 12 lat różnicy i świetnie się dogadują. a z kolei jeden klasyk o tskiej sytuacji mówił, że wychowasz świetną dziewczynę... ale nie dla siebie

więc się przestrzeń pytać w necie, tylko wchodź w to. gwarancji nie masz, a z drugiej strony, 10 lat różnicy jest całkiem akceptowalne
  • Odpowiedz
@primum-non-nocere: @MirekStarowykopowy Widzę, że Panowie są bogami rzeczywistości. Potrafią sprawić, aby każdy problem zniknął, zaczynając od najprostszych takich jak pieniądze. Panowie jak chcą to zarabiają 50 000 zł miesięcznie, a jak zechcą to na następny miesiąc mają 100 000zł. Banał. Tak samo jak tworzenie rodziny przy dużej różnicy wieku partnerów. Żadne problemy nie istnieją, bo panowie są prawdziwymi mężczyznami.
  • Odpowiedz
@MirekStarowykopowy: dorosła osoba xD

Typiara nawet życia dobrze nie zna, a ty coś piszesz o dorosłej osobie. Pesel nie oznacza, że ktoś jest dorosły.

Jak Ty sobie to wyobrażasz? Chłop wraca z pracy, opowiada jak minął dzień, a ta zaczyna mówić, że miała kartkówkę z matematyki, a Kasia z 3C miała takie same spodnie, a Macieonz jej klasy rzucił długopisem w tablicę na angielskim.

Dodatkowo brak kasy więc praktycznie będzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ochłoń trochę, bo na razie wymieniliście parę zdań na fb i umówiliście się do knajpy, a Ty prawie wesele planujesz XD
Równie dobrze może Cię wystawić w weekend ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to nie jest tak duża różnica wieku. Ja bym uderzał, nie masz nic do stracenia, a wiele do zyskania. Choćby mega dpeczkę na jakiś czas.

@MirekStarowykopowy powiem tak, w Polsce nie raz ludzie tak mają naje^#^@ w garze, że mnie to nie dziwi. Kiedyś kolega zadał mi podobne pytanie, to go wysłałęm do księdza by zamknął japiszony klabdźrom w swojej rodzinie (uważały go za pedo, bo mając 30
  • Odpowiedz
ochłoń trochę, bo na razie wymieniliście parę zdań na fb i umówiliście się do knajpy, a Ty prawie wesele planujesz XD

@xentropia: jak pokazać, że nie ma się doświadczenia z kobietami, bez mówienia że nie ma się doświadczenia z kobietami :D. (trochę) Żartuję OPie, byłem na Twoim miejscu jeszcze parę lat temu, to rozumiem, ale ogarnij to bo kobiety tego nienawidzą i można sobie spalićzwiązek.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Nie no co ty, daj sobie spokój
Taki dziad powinien do trumny się już kłaść albo wziąć 35 letnią manipulatorke z małym murzynem i stworzyć z nią prawdziwa, kochajacą się rodzinę jako samiec alfa, zdobywca, odpowiedzialny mężczyzna i ojciec czarnego daru

Nie wolno tobie brać pachnącej, czarującej i pełnej wigoru i życia, z ogromnym libido 18 latki bo to jest grooming, to jest dziecko które się bawi domkami
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to jest duże ryzyko i albo może się udać albo wyjdą z tego mega dramaty. Poznań ja i zobacz jakie ma relacje z rodzicami. Jesli miałbyś ją ratować od domu rodzinnego to nie idź w to bo to nigdy nie kończy się dobrze. Najgorsze co można zrobić to wziąć dziewczynę w liceum od rodziców i zabrać ją do siebie do domu. Ta relacja będzie wypaczona i nawet jeśli z początku
  • Odpowiedz