Aktywne Wpisy
JaZestarym +112
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
Fosfofruktokinaza +112
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
ROZROST Up10.
Zdecydowałem, że będę regularnie co tydzień w dzień raportu robił mały update tego co u mnie, również tutaj.
Ostatnie kilka tygodni to w sumie bardziej utrzymanie wagi niż okres masowy, mimo przejadania ogromnej dla mnie ilości kcal (średnio 5,5k dziennie) waga nie chciała już iść w górę, zatrzymała się w okolic 119,5-120kg i tak przez dobre 3 tygodnie stała.
Jako że sylwetka najsuchsza już nie jest, a najlepiej dokłada się kilogramów na „odbiciu” czyli w momencie gdy zaczynam okres masowy z niskiego bf, trener zdecydował że zrobimy redukcje.
Redukcja w zasadzie będzie jak przygotowania, ale bez finału na scenie.
Najbliższe 3-4 miesiące będę po prostu docinał i co jakiś czas zarzucę tu foto upośledzonej chmurki, jak to ktoś kiedyś ładnie nazwał.
Obecne makro (liczone tylko z głównych źródeł, nie dlatego że to lepsze, tylko dlatego, że tak mi wygodniej):
Trening - 270B/30T/420WW 5x
Wolne - 300B/70T/200WW 2x
Dzień priorytetu (wysoki) - 300B/10T/940WW 2x
Tłuszcz liczę tylko z głównych źródeł, czyli nie liczę np. z owsianki, p----i z kurczaka, chleba tostowego, wafli ryżowych itd.
Białko liczę tylko „pełnowartościowe”.
Saa:
Test
Bold
Primo
Gh (pre) - 10iu
Insa krótka (pre i post dni średnie i wysokie)
Insa długa (dni wysokie)
IGF LR3 - off na kolejne 8 tygodni.
Split treningowy:
Legs 1 - dwugłowe i poślad.
Pull + Arms
Wolne
Legs 2 - czwórki i lekko dwugłowe (1 ćwiczenie)
Pull 2
Push
Wolne
Aktywność:
Cardio 5x20min.
Kroki 8-10k codziennie.
Pozdrawiam.
PS. Osoby chcące być na bieżąco, zaobserwujcie mój tag - #rozrost
PS2. Prowadzę online i jest to moja jedyna praca. :)
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
#pokazforme
I mi się również podoba bycie ponadprzeciętnie umięśnionym.
@hallowedbythyname Przeszczep i tak będzie.
Poza tym, fajnie by było jakbyś miał jednak czas i chęci na tego youtuba, rozumiem, że zawody w przyszłym roku to może nie aż tak łatwo by było o wyświetlenia jak na
Czy to jeszcze homo sapiens sapiens? :D
Poza tym kulturyśvi ciężcy obracają się w środowisku innych kulturystów ciężkich i przyjmują taki standard wyglądu. Dla nich to jest normalny/estetyczny wygląd
Tak docinka jak na scenę, normalnie z prążkami na dupie, ale bez peak weeku, chyba że będziemy chcieli sobie coś przetestować na luzie. Na scenę dopiero za rok się wybieram.
Co do YouTube to muszę się za to wziąć powoli bo może rzeczywiście tracę dużo, na tym że