@6aesthetic9: kazdy widzi takie obserwacje, przynajmniej ci ktorzy patrza w niebo, wiec w sumie sobie zaprzeczylem. tak czy inaczej ci co patrzą w nocy w czyste niebo to non stop cos sie pojawia, mialem cos podobnego w ostatni wtorek. ludzie sie boją patrzec do góry xd
@LeonardoDaWincyj: @6aesthetic9 a pozniej sie dziw ze kazde jedno video jest krytykowane ze to cgi. ludzie sa zbyt zajeci zyciem zeby sie przejmowac co sie swieci nad ich glowami
@kocurrek32 Wielu chce wierzyć ale nie widzieli akurat, ja też widziałem tylko raz bardzo dawno temu a często patrzę na niebo. To bardzo rzadkie zjawiska ale ludzi jest dużo więc też dużo ludzi widziało.
@6aesthetic9: No ty nie ale są prawdziwi pasjonaci, jest ich mnóstwo w samej Polsce. Mają o wiele lepszy sprzęt i o wiele częsciej zerkają w nocne niebo, no i jakoś nie widzę wysypu filmów od nich.
@6aesthetic9: widziałem podobne zjawisko z 10 razy. Jakiś obiekt sobie leci a potem nagle przyspiesza kilkukrotnie. Więc wszelkie samoloty, satelity odpadają.
XD
@olrenspermaf1team: https://www.youtube.com/watch?v=M-skpeuYmfE
@kocurrek32: w naszym kraju chodzi się że spuszczoną glową, patrzymy się na nogi a nie w niebo. Większość Polaków to po prostu stupkarze