Aktywne Wpisy

maikeleleq +54
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Badmanek +174
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz

Kupiłem auto z wyciętym DPF, czy coś mi za to grozi faktycznie teraz lub w najbliższej przyszłości?
#pytanie #motoryzacja #samochodyosobowe #mechanikasamochodowa #pytaniedoeksperta #prawo #dpf
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Za granicą możesz za to mieć problemy.
Jeżeli silnik jest zdrowy to test emisji spalin na przeglądzie rejestracyjnym samochód bez problemu przejdzie, ale mogą być kłopoty jak ktoś zrobi Ci kontrolę spalin za granicami kraju.
Ale warunki OC są w dość mocny sposób regulowane ustawowo i ubezpieczyciel nie ma tutaj dużego pola do manewru.
A tak serio, to od 2007 roku obiecują diagnostyke DPF na stacji podczas kontroli. Teraz wyobraź sobie ile samochód z lat produkcji w których występował DPF ma go już w--------o i jeździ po drogach.