Wpis z mikrobloga

Czy był ktoś na wyjeździe z https://integra-wyjazdy.pl? Planuję wyjazd na narty w grudniu, a że nie mam z kim jechać to pomyślałem czy by nie skorzystać z takiej wycieczki. Na papierze wygląda fajnie, ale bardziej mnie zastanawia organizacja tego i jacy ludzie tam głównie jeżdżą (nie mam zamiaru płacić 4000 zł żeby przez tydzień męczyć się z jakimiś Karynami i Sebami którzy tylko będą chlać od rana do nocy).

Jeśli ktoś ma coś sprawdzonego z innej firmy to piszcie.

#wycieczka #narty #biuropodrozy #studbaza
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja jeżdżę sam, korzystałem z snowshow i onefun. Jak jedziesz sam to ryzyko zawsze jest ze zakwaterują Cię z kimś kto Ci nie podejdzie, jednak łatwo podłapać ekipę z którą się jeździ i w zasadzie w pokoju tylko śpisz. Ja jadę w grudniu do VT raczej z onefun. Pasuje mi ich miejscówka z prawdziwym ski in ski out z hotelu. P.s. chciałem raz z feel the flow ale odwołali wyjazd.
  • Odpowiedz
@BialyRosjanin: te onefun to podobne do tej integry. Jedyne co mi nie pasuje to wiek. Z tego co widzę i czytam to głównie osoby 35+, a ja mam mniej niż 25 i nie wiem czy odnalazłbym się w takim środowisku.
Próbowałem na grupach na FB znaleźć ludzi, ale nikt się nie odezwał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@_lorem_ipsum_: młodziaki jeżdżą ze snowshow, głównie studenci. Ja tam z nimi byłem 4 razy w 3ech dolinach w orelle i VT. Nie narzekam mimo ze jestem po 30stce, dogaduje się z każdym. Są relatywnie tani, nie oczekuj jednak cudów wiozą Cie na miejsce, przydzielaja kwatery i w sumie ja ich potem widzialem przy odjeździe. Nie podchodzą mi ich wieczorne zabawy wolę piwko integracyjne w pokoju. Od ostatniego sezonu szukam nowych
  • Odpowiedz
@_lorem_ipsum_:
Hej, byłem na różnych wyjazdach tego typu, ale odkąd pojechałem w Alpy z Integrą i Snow Limits to już nie zmieniam organizatora. Zwsze jest dowiezione to co jest na stronie. Zdecydowanie najbogatszy program animacyjny, jest co robić, a jak nie mam ochoty akurat integrować się z ludźmi to obiekty, które wybierają przeważnie mają SPA w których można pięknie wychillować.

Towarzystwo w wieku przeważnie 30-40 lat, chociaż młodsze osoby też
  • Odpowiedz