Aktywne Wpisy

tears-of-a-clown +114
odtorusowiony #sebcel miły ciepły tak

MishMashStudio666 +324
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz

źródło: 1000013728
Pobierz@mustafas00: Tak rozwalają, że nadal stoją. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Idź poproś w końcu kolegę żeby ci dał.. bo już nie można słuchać tej twojej flustracji🤮
Co to jest "flustracja"? Ma coś wspólnego z frustracją?
źródło: image
PobierzTak, tak, wszyscy znamy ta spiewke....
"To nie był prawdziwy komunizm"
xD
Wszak jesteś tym młodym, wykształconym z większego ośrodka xD
@JestemTuByDrwicZLewakow: to jest zwykły bląd semantyczny. W rozumieniu lenona komunizm to zupełnie co innego niż w rozumieniu Polaka. Komunizm w Polsce to nie miała być żadna utopia, to miało być całkowite zdominowanie i podporządkowanie się społeczeństwa na rzecz autorytarnej/dyktatorskiej władzy.
Dlatego słowo komunizm wypowiedziane przez babiarza w kontekście piosenki lenona jest totalnie debilne.