@Hole_to_another_universe: znaczy się no przez chwilę jakaś tam to ciekawostka technologiczna jest, ale po minucie mija. Głównie to chyba przyciąga dzieci i stało się to modą/viralem na tik toku a tam sensu i logiki nie ma co szukać.
@Hole_to_another_universe: Mi się podoba, robotyka to przyszłość, wolę aby dzieci i młodzież jarały się Edwardem i AI niż jakimiś przygłupami z yt typu Friz itp.
@Hole_to_another_universe: U Rymanowskiego dopiero co był z nim wywiad, znaczy na początku z robotem, a potem z twórcą, choć przyznam, że części z twórcą nie chciało mi się oglądać, więc nie wiem ile on wkładu w niego ma, bo że to chiński robot to wiadoma sprawa, ale ile wkładu ma w jego oprogramowanie, no chyba, że wyjdzie scam jak z np. Pajeetami co rozpoznawali skany towarów w kasach automatycznych i
@Hole_to_another_universe: jakiś powiew świeżości. Dawno temu widziałem go do kupienia na mediaexpert za potężne pieniądze i zastanawiałem się, czy to naprawdę może działac. Później z ciekawości zobaczyłem parę filmików, w ramach ciekawostki technologicznej i tyle
Tu chodzi tylko o budowanie "brandu" zasięgów i innego tego typu gówna co kończy się na influ-marketingu. Nie oczekujcie że ktoś chce zmienić świat na lepsze, tu chodzi tylko i wyłącznie o ładowanie hajsu.
chłop kupił chińskiego robocika, a Polacy jakby małpy co zobaczyły samochód xd
@ubijakitopiel: o rany juz bez przesady, jest to jakis nowy element w przestrzeni publicznej czy tez rzeczywistosci otaczajacej dane osoby u ktorych wywoluje to zainteresowanie/ekscytacje, nie kazdy jest zgredzialy zeby wszystko negowac i z niczego sie nie cieszyc, nie mozna podejsc z obojetnoscia tylko juz po rodakach cisniesz?
źródło: 39197fc2d0be4d2bb469112b5775afe7
PobierzZnany ze tego że znany.
@Hole_to_another_universe: #tiktok #instagram #brainwashedpeoplecontent
https://www.euro.com.pl/roboty-humanoidalne/unitree-robotics-robot-humanoidalny-unitree-g1.bhtml
@James_Error: ale ten Edward trochę zmierza w tym kierunku
@FrasierCrane: przecież słychać, że to ktoś gada tam przez mikrofon na żywo. Sztuczna inteligencja póki co nie jest w stanie gadać w taki sposób.
źródło: image_picker_6E118324-F0F5-40F9-A934-01F8D8BFA40F-49754-000015757EC10D6B
PobierzNie oczekujcie że ktoś chce zmienić świat na lepsze, tu chodzi tylko i wyłącznie o ładowanie hajsu.
@Hole_to_another_universe
Też i wychodzi że jak na milenialsa to straszny ze mnie boomer.
@ubijakitopiel: o rany juz bez przesady, jest to jakis nowy element w przestrzeni publicznej czy tez rzeczywistosci otaczajacej dane osoby u ktorych wywoluje to zainteresowanie/ekscytacje, nie kazdy jest zgredzialy zeby wszystko negowac i z niczego sie nie cieszyc, nie mozna podejsc z obojetnoscia tylko juz po rodakach cisniesz?