Aktywne Wpisy

theqkash +249
Mireczki, zrobiłem sobie domowy FlightRadar na biurko i wrzucam, bo może komuś też się przyda.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
źródło: esp32
Pobierz
Besalama +69
Od prawie 3 tygodniu chodzę na siłownię I muszę powiedzieć że baby na siłce to porażka. Sama jestem dziewczyną i ubieram się normalnie, luźne spodenki i koszulka bo moim celem na siłce jest ćwiczyć ale inne dziewczyny? Chyba myślą że są w burdelu zamiast na siłowni. I tylko się wypinają. Cringe. Chyba nie ma bardziej zboczonych osób jak baby na siłce. Zazwyczaj wtedy idę poćwiczyć w miejsce gdzie więcej jest facetów niż

Czyżby to był gwóźdź do politycznej trumny tuska i trzaska specjale z małej? #polityka
źródło: 2635
Pobierz@tadeusz-rozwadowski: To dlaczego musiał to nagłośnić znienawidzony przez obóz radykalno-wariacki Stanowski, a platfusy robią fikoły żeby to sprowadzić do wojenki popisowej? xD Gdyby nie dziennikarz z zero.pl to nadal by wszystko śmigało, a świadomy elektorat nadal by liczył głosy xD
Różnice są takie, że pis lepiej badał społeczeństwo i wiedział na co może sobie pozwalać (wyjątek to aborcja, tu Kaczyński odstrzelił sobie kolano), a PO sprawia wrażenie, że im wszystko jedno, bo ludzie nienawidzą pisu
No i druga sprawa, że PO teraz może sobie pozwolić na takie podejście, bo u nich to tylko kwestia czy ktoś pójdzie na
masz świadomość że kazda z tych partii chce samodzielnych rządów, a każdy dodatkowy koalicjant to poprostu dodatkowy problem i kula u nogi w ich świadomości oczywiscie. ja osobiście wolę gdy rząd
@Blaskun
kanał zero obecnie próbuje poprostu zrobić sobie zasięgi na tej aferze, i nie twierdzę że jest w tym coś zlego, od tego są media żeby nagłaśniać afery. tylko zawsze jakoś dziwnie cicho w
Jak dla mnie to i tak detale, PiS i PO to takie same twory, wielkie molochy, które mają do wykarmienia tysiące wiernych ludzi, które muszą zdobywać będąc u władzy potężne pieniądze na życie w opozycji
@PierwszyPuchacz: co ma Tusk z tym wszystkim wspólnego matecki bocie? XD
@solejukowski: źródło tych badań poproszę.
Jak PO przegrało wybory to przez długi czas szorowali po dnie, w pewnym momencie poparcie spadło im do 12 procent.
Pisowi chyba nigdy nie spadło poniżej 25%, a większość czasu oscylują w
@PierwszyPuchacz: masz na nazwisko psikuta?
@JuliuszSlowacki: no ale to pewnie jak Tusk odszedł, więc to zrozumiałe
Wyskakują badania z 2023, gdzie małą przewagę miał pis, ale w którymś podcascie politycznym niedawno słyszałem, że obecnie nawet przewagę ma po
@solejukowski: chyba empirycznie. Prawdziwa różnica polega na ilości partyjnego betonu i tego na ile mogą pozwolić sobie pisowcy. Obecnie PO jest pogrzebane przez aferę nie większą niż to co pis serwował Polakom raz w tygodniu. Salonik VIP nie brzmi gorzej niż Witek trzymająca miesiącami męża na sorze, a wałki na hajs pana lekarza to coś co robił co drugi pisowiec czy ziobrysta.
Pewnie przed wyborami wybije jakies wieksze szambo.
Komentarz usunięty przez moderatora
@tadeusz-rozwadowski: Kolega widzę też leci przekazem partyjnym, to jest jak mantra powtarzane xD. Tak, tak, do spodu, szczególnie ten mecenas Dubois broniący Dawidka, partyjniak serynie KO broniący we wszystkim co się da, o tym świadczy xD