Aktywne Wpisy

Notakaprawda +83
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +180
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

HAHA
źródło: 6EEECC36-8B33-476F-8458-386D4246F7D3
Pobierzźródło: 1721830684011134
PobierzLudzie bywają głupi, ale nie aż tak.
1. Dotrze do niego dość Szybko że to bagno i wycofa się, bo wydaje się że to zwykly gość z pogranicza tagu przegryw.
2. Nic nie osiągnie, ale zostanie duchowym następcą seby, wielkiego maratończyka i twórcy wielu prestiżowych marek.
Jednak wybrał jeszcze głupsza opcję (╯︵╰,)
Czaisz, jesteś z kumplami na browarze a tu podchodzi typ w za dużej niewyprasowanej koszuli i wjeżdża z taką gadka. XD dla niego nie ma ratunku
@BananowyKrol: Myślałem, że on dopiero niedawno rozpoczął przygodę z #mlm i dlatego jest tak zafascynowany tym „biznesem”. Skoro już kilka lat w tym siedzi, to nie ma już dla chłopa praktycznie ratunku. On nigdy nie dopuści do siebie myśli,
@Straciatel: Szkoda, że nie uwolnił się od długów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.dlugi.info/wierzytelnosc/5502878/DOMINIK-MISCHKE