Wpis z mikrobloga

@michu9907: od momentu jak pojawiły się tutaj screeny tego typa brałem pod uwagę 2 scenariusze.
1. Dotrze do niego dość Szybko że to bagno i wycofa się, bo wydaje się że to zwykly gość z pogranicza tagu przegryw.
2. Nic nie osiągnie, ale zostanie duchowym następcą seby, wielkiego maratończyka i twórcy wielu prestiżowych marek.
Jednak wybrał jeszcze głupsza opcję (,)
  • Odpowiedz
@yazir człowieku XD ja go znam osobiście. On ma wyprany mózg i to nie od dziś. Dobre 6 lat temu w Poznaniu potrafił podchodzić do randomowych ludzi w pubie i pytać czy chcą zmienić swoje życie.

Czaisz, jesteś z kumplami na browarze a tu podchodzi typ w za dużej niewyprasowanej koszuli i wjeżdża z taką gadka. XD dla niego nie ma ratunku
  • Odpowiedz
@BananowyKrol: przyznaje, nie scrollowalem jego socjali daleko w tył, więc błędnie założyłem że gość dopiero ma swój debiut w tym gównie. Dlatego też miałem takie przewidywania. A skoro siedzi w tym tyle lat to pewnie dorobił się milionów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
On ma wyprany mózg i to nie od dziś. Dobre 6 lat temu w Poznaniu potrafił podchodzić do randomowych ludzi w pubie i pytać czy chcą zmienić swoje życie.

@BananowyKrol: Myślałem, że on dopiero niedawno rozpoczął przygodę z #mlm i dlatego jest tak zafascynowany tym „biznesem”. Skoro już kilka lat w tym siedzi, to nie ma już dla chłopa praktycznie ratunku. On nigdy nie dopuści do siebie myśli,
  • Odpowiedz