Wpis z mikrobloga

Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.

Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
PanMaglev - Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że ba...

źródło: IMG_5423

Pobierz
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanMaglev jedna z najgorszych traum. Jeszcze to mówienie głosem 5 decybeli bo oczywiście stara baba w kolejce stoi 0,5 metra za nami i nie chcę żeby ktoś usłyszał co mówię xD
  • Odpowiedz
  • 39
@N4lesnik pamiętam do dziś to jak zostałem przymuszony do pójścia do spowiedzi gdy byłem dzieckiem. I oczywiście ten k---s w sutannie się mnie zapytał czy oglądałem filmy dla dorosłych, gdy odpowiedziałem, że tak to zapytał jakie. ( ͡º ͜ʖ͡º) Dla mnie to była jakaś trauma wtedy.
  • Odpowiedz
Mógłbym szczerze zrobi rachunek sumienia 'przed bogiem' (bo przeceiż można z nim 'rozmawiać' i nas słyszy) w mojej głowie ale skoro tego nie akceptował kościół to uznałem, że nie będę robić w ogóle.

@ATAT-2: Chrześcijanin, jak sama nazwa wskazuje, to osoba wierząca w Chrystusa, a ten powiedział do swoich apostołów tak:

Którym odpuścicie grzechy, są im odpuszczone, a którym zatrzymacie, są im zatrzymane
  • Odpowiedz
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.

@PanMaglev: wystarczyło nie walić konia, to wtedy nie musiałbyś o tym mówić ¯\(ツ)/¯ Problem solved.
  • Odpowiedz
ale terapia i mowienie tego samego Julce rok po studiach to juz jest cos innego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@komisarz-barszczyk: to jest jednak po pierwsze raczej dla dorosłych, po drugie wiąże się chyba z jakąś tam faktyczną rozmową a nie tylko odklepaniem co Cię gryzie (co się też oczywiście zdarza ze spowiednikami, ale chyba rzadko, tylko z takimi lepszymi) i po trzecie nie jest to pod
  • Odpowiedz
Więc są ludzie idący do julki psycholoszki przepraszać szeptem, że walili konia?

@kptDoopa: julka pyta jak Pan spędził dzisiejszy dzień. Tylko proszę być ze mną szczery, bo inaczej terapia nie ma sensu. No i jak waliłeś to trzeba powiedzieć.
  • Odpowiedz
julka pyta jak Pan spędził dzisiejszy dzień. Tylko proszę być ze mną szczery, bo inaczej terapia nie ma sensu. No i jak waliłeś to trzeba powiedzieć.

@tomek001Hej: Ciekawe masz przeżycia, ale nie pisz więcej. Poza tym temat jest o dzieciach a nie dorosłych co idą na terapię z własnej woli.
  • Odpowiedz