Aktywne Wpisy
bArrek +60
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
TheSznikers +150
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Raczej wygląda jak kibel a nie kiosk
@komisarz-barszczyk: Więc są ludzie idący do julki psycholoszki przepraszać szeptem, że walili konia?
czyli generalnie ani razu nie wyspowiadałem się szczerze... :(
I NAJGORSZE co najbardziej mnie wkurzyło kiedyś to uzbieranie 9. pierwszy piątków miesiąca
Pomimo tego, że byłem wierzący to od małego miałem opory zwierzać się ze wszystkiego jakiemuś dziadowi i czasem zatajałem niektóre grzechy. Koniec końców przestałem wierzyć w sens spowiedzi i szedłem tam tylko jak musiałem (przed bierzmowaniem, itp).
Mógłbym szczerze zrobi rachunek sumienia 'przed bogiem' (bo przeceiż można z nim 'rozmawiać' i nas słyszy) w mojej głowie ale
@PanMaglev: W fundamentach nie chodziło o walenie konia, tylko jak chłop ukradł księdzu z działki jabłka to się musiał przyznać i zapłacić x3 xD
@Tajlosfit: SARKAZM: umiejętność obrażania idiotów w taki sposób, aby nawet nie zdawali sobie z tego sprawy.
Abstrahując już od Twojego braku wyłapywania sarkazmu.
Moim zdaniem to religia wytworzyła poglądy polityczne i tak od religii powstały poglądy prawicowe, czyli konserwatywne myślenie (które nie zachęca do zmieniania czegokolwiek, bo po co,
@PanMaglev: Nie wiem, po prostu przestać już walić konia.