Aktywne Wpisy

sforce +116
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

mirko_anonim +402
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

#heheszki #humorobrazkowy #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polityka
źródło: 46Ak9kuTURBXy85OWI2ZGFjYi0yMjBkLTRjN2UtOTdhZS1hMGJkOWYxNTNlNGUuanBlZ5KVAwAAzQSSzQKSkwXNBLDNAljeAAGhMAE
PobierzEuraski nie śmierdzą
@mecenassrenas: Ruble też. Szekle też, im nic nie śmierdzi.
@Last_Viking: Ma bardzo fajne poczucie humoru. Przyjdź na jakieś spotkanie, do tej pory było ich wiele.
Od dzisiaj głosuję na Tuska, Jachirę i popieram LemparT.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Goatifi: a widzisz ¯\(ツ)/¯
@maciusuper: spotkanie uśmiechniętych fajnopolaków?! Ha tfu!
@maciusuper: aż tak to mnie nie poje**ło żeby na zloty szurów jeździć.
To jego 12 browar
@Kismeth: *fajnokacap
@mecenassrenas: Ale mnie rozwala ten argument xD A jak inaczej ma walczyć z Unią Europejską, ustawami, przepisami niż uczestnicząc w głosowaniach, robiąc wystąpienia i składając wnioski? Najgłupszy argument jaki potrafi wymyślić ktoś, kto nie rozumie po co tacy ludzie są wybierani przez "swoich" wyborców xD
Jak nie wiesz co to hipokryzja to lepiej zamknij ryj.