Aktywne Wpisy

PetalMind +158

Essapierds2007 +27
To jest chyba jakiś żart. Kupiłem najbardziej polecany model przez wykopków z #modameska i zobaczcie jak to wygląda. To tak ma leżeć? Mam 18 lat i chcę być wyglądać modnie. #kiciochpyta

źródło: comment_qOR5xYw7S75dR5qJLtxVb8fwjkf2j5Bb
Pobierz
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na występ z okazji Dnia Ojca.
Tak mnie wzięło na feels, że ryczę od kilku godzin i nie mogę się pozbierać.
Życie to bulwa…
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Po co robiłaś dziecko jak mąż był chory?
@Satan_Was_a_Babyboomer: Mądry ty jesteś???? Choroba czasem potrafi zmieść człowieka z planszy w 3 miesiące. Co za wredny komentarz..
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Satan_Was_a_Babyboomer: a dlaczego miałaby nie robić? Tez bym chciał zostawić coś po sobie tak samo jak chciałbym mieć cząstkę kochanej osoby w postaci dziecka. Wykopek nie zrozumie
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo to moim zdaniem jest egoistyczne podejście i jeżeli bym kogoś kochał to bym nie miał serca skazać go na samotność.
@eeehhh @damch Chłopaki powtarzacie się.
Komentarz usunięty przez moderatora
ło matko. Takich jak ty normalnie trzeba jakoś izolować