Aktywne Wpisy

JamesJoyce +8
#sztucznainteligencja #programista15k #programowanie
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.

pearl_jamik +201
przestańcie podniecać się tą sztuczną raszplą holenderką, tu macie prawdziwą naturalną piękność.
#mediolan2026
#mediolan2026
źródło: mmrhs5xw9k7sseajw5kv8t2vzfbk35wc
Pobierz

Mam wysokie libido i codziennie mogłabym to robić. Mąż starszy o 11 at zaczyna mieć spadki. Widzę, że jest bardziej emocjonalny, płaczliwy. Rzadziej się goli. Kiedyś musiał codziennie golić zarost, teraz wystarczy 1-2 razy w tygodniu. Spada mu testosteron. Bierze suplementy, ale niewiele pomagają. Czuję niedosyt, częściej się złoszczę. Jestem niezaspokojona. Nie zdradzę go i nigdy bym tego nie zrobiła, ale mam sny dwuznaczne. Ostatnio śnili mi się napakowani przystojni mężczyźni. Dbam o ciało i zdrowie. Mąż prowadzi niezdrowy tryb życia. Lubi śmieciowe jedzenie, czasem piwko do tego. Nie rusza się. Wszędzie jeździ samochodem, mówi, że mu ciężko. Nie chce nawet spacerować. A ja jestem aktywna, pełna energii. Wiele razy podejmowałam temat. Nic sobie z tego nie robi. Jestem coraz bardziej sfrustrowana. Na dodatek coraz bardziej przeszkadza mi, że jest słaby w łóżku. Rozmawiałam z nim o tym. Jak grochem o ścianę.
#s--s #zwiazki #malzenstwo #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@xentropia: Ciekawe czy to samo napisałabyś facetowy który skarży się na podobne problemy ale ze strony partnerki. Czy jemu również zalecała byś zakończenie związku. Kocham podwójne standardy.
Dość celnie na temat wszystkich treści co zamieszczasz.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@LDevil: nikt nie napisał ze to gwarantuje, ale jeśli nie będzie próbował to jeszcze mniejsza szansa ze cos sie zmieni