Aktywne Wpisy

wujek_srednia_rada +1358
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

phaxi +292
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz

Zbiór gmin mazurskich. Całkiem spoko tereny, lekko przeze mnie niedoceniane. Spoko szutry, na piachy uzbroiłem się w szerokiego kapcia ( ͡º ͜ʖ͡º) Trochę pagórków też było.
#rowerowyrownik #gravel #kwadraty
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000004157
PobierzPytanko laika: już któryś raz widzę te sakwy na widelec z przodu i tak się zastanawiam dlaczego nie bagażnik z tyłu plus sakwy na to? Nigdy z czymś takim nie jeździłem i się zastanawiam jakie są plusy dodatnie
Tak po za tym to jeszcze przychodzi odciążenie tylnego koła i co za tym idzie mniejsza szansa, że na jakiś wybojach będzie Ci przednie kółko skakać. Nie zliczę ile razy stojąc z rowerem załadowanym na tył i lekko przechylonym na bok, nagle stawał mi dęba i leciał do tyłu i w bok, bo nagle tracił równowagę XD.
Takie załadowanie pomaga też przy podjazdach.