Wpis z mikrobloga

tylko prawdziwe elastyczne godziny pracy nie wybór rozpoczęcia godzin pracy między 8 a 9:30 xd

@chaddeveloper: prawdziwe elastyczne bedziesz miał tylko przy zadaniowym trybie. Żadne wsparcie, brak spotkań itp. rzadko się tak pracuje.
  • Odpowiedz
elastyczny czas pracy to top 1 benefit tuż po wypłacie xD

@chaddeveloper: robię na b2b zdalnie. Nigdy nie ma w umowie tekstu o godzinach pracy no bo nie wolno. Przyzwyczajam 3 miesiące do tego, że pracuję dobrze. Po tym okresie elo, mam w dupie. Potrzebuję wyjść na kilka godzin albo zacząć o 12 to tak robię. Nikt się nie czepia, a jak im to przeszkadza to nie mówią tego głośno,
  • Odpowiedz
Przyzwyczajam 3 miesiące do tego, że pracuję dobrze. Po tym okresie elo, mam w dupie. Potrzebuję wyjść na kilka godzin albo zacząć o 12 to tak robię. Nikt się nie czepia, a jak im to przeszkadza to nie mówią tego głośno, bo w sumie co, zwolnią mnie? Dobrze robię, szkoda czasu na podmiankę

@WyjmijKija: nie masz daily, nie masz spotkań?
  • Odpowiedz
@Anakee: spotkania staram się ograniczać. Jak mi nie pasuje to proszę przełożyć. Jak jest ważne to można się dostosować. Na daily jak czasem nie przyjdę to świat się nie zawali.
  • Odpowiedz
@elozapiekanka: nie znoszę futrzaków xD nigdy w życiu bym nie wytrzymał jakby ktoś z takim siersciuchem w biurze siedział, tym bardziej że mam alergie na psy, dobrze że nie pracuje w biurze
  • Odpowiedz
@elozapiekanka przeciez ktos taki powinien byc w psychiatryku. Jakby mi pies siedzial obok w trakcie pracy, à musialbym do biura chodzic, to bym rzucil wypowiedzeniem w moment. Zakladam, ze ten brudnopis jest maksymalnie hrowka od pierwszego sortu CV - po wygladzie (szczegolnie tatuazach) nie wroze nic wiecej. Ta typiara to jakis blad w systemie chyba - tatuaze (wiec i choroba psychiczna i/lub narcyzm), szorty gdzie pewnie kapsko widac, brak stanika. Otworzyla
  • Odpowiedz