Wpis z mikrobloga

@Influ3nD: Najlepiej jak przy przymierzaniu trafisz na dwa pasujące modele i kupujesz oba. Jeden na teraz, a drugi jak się te pierwsze rozwalą. Spokój na lata.
  • Odpowiedz
Perfekcyjne hasło marketingowe.

@baal80: Wiadomo, marketing istnial juz setki lat temu. Wcale ludzie nie dazyli do pieknych ubiorow. Zaslaniali sie byle czym z wlasnego wyboru i poczucia minimalizmu. Buty rodzenstwo po sobie nosilo ze wzgledu na ekologie i szacunek do czasu matki, by nie chodzila po sklepach.
  • Odpowiedz
@Fenix255: To wcale nie jest takie głupie. Sprzedawałem kiedyś takie górskie, trekkingowe buty Scarpa i były czyste schludne i pachnące, odkaziłem je jeszcze tam jakimiś specjalnymi środkami, noszone na dwóch wypadach okazały się dla mnie za sztywne i za ciasne, więc myślę sobie, że skoro jak mogłem sprzedać but niemal bez śladu użytkowania w cenie dużo niższej niż nowe, to dlaczego nie miałby zrobić tego ktoś inny? Inna sprawa, że
  • Odpowiedz
@Influ3nD: o, ja tak mam, mam od 6 lat te same "main" buty i się rozglądam za kolejną, trzecia już parą takich samych bo mi poprzednie tak dobrze służyły, że najchętniej bym ich nie zmieniał, już oddawałem do szewca aby naprawić przetartą piętę, ale tak czy siak dogorywają. Najgorsze, za drugim razem jak je kupowałem były droższe jak za pierwszym i teraz jak się rozglądałem to są jeszcze droższe jak
  • Odpowiedz
@Influ3nD: wykopki chodza przez 10 lat w tych samych butach na rzepy albo butach gorskich z ccc na miasto a potem placza na tagu przegryw ze nie moga potrzymac baby za reke, kto by sie spodziewal
  • Odpowiedz
wykopki chodza przez 10 lat w tych samych butach na rzepy albo butach gorskich z ccc na miasto a potem placza na tagu przegryw ze nie moga potrzymac baby za reke, kto by sie spodziewal

@piotr_forsa: ładnemu we wszystkim ładnie a brzydkiemu we wszystkim brzydko, buty nie mają wielkiego znaczenia.
  • Odpowiedz