Aktywne Wpisy

peanut_whu +332
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
yourgrandma +32
źródło: 982aad1c3cd7167ee92a293b01facc0bb8018855e0fd381d7ae30dafb5b524e2
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 39.3% (144)
- Zankoku na tenshi no tēze (Neon Genesis Evangelion 60.7% (222)

źródło: 3403879f-27b4-4e72-a48a-ae443552e173
PobierzPowodzenia w walce z rzeczywistością, czekają was kolejne coraz to lepsze questy:
https://pl.wikipedia.org/wiki/O%C5%9B_czasu_dalekiej_przysz%C5%82o%C5%9Bci#Przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87_Ziemi,_Uk%C5%82adu_S%C5%82onecznego_i_Wszech%C5%9Bwiata
#antynatalizm #efilizm
Komentarz usunięty przez moderatora
oj, zapiekła prawda na temat rzeczywistości, wytknąłem małostkowość to zaczyna się wyzywanie z braku argumentów? xD
Ogarniasz, że jedynym sposobem na uratowanie "przyszłych pokoleń" jest ich nie robienie.
Przejrzałeś link, wyczaiłeś, że nie uratujesz świata, nie widzisz "swojego miejsca we wszechświecie"? Jak zbędne i bezsensowne było twoje zaistnienie, tymczasowa nadbudówko kwasu deoksyrybonukleinowego?
infografikę znalazłem kilka dni temu na X, niestety nie pamiętam autorów :<
sam wykres stworzył któryś z polskich portali pogodowych, a komentarze na wykres naniósł inny użytkownik
https://meteomodel.pl/klimat/poltemp/1.0H9/Temperature/daily/create-plot-new/
Ojojoj straszne, dwa większe rekordy poza rozkład. Ogólnie było ElNino więc podniecanie się tym rokiem nie ma sensu. Poza tym, przejrzałeś tabelkę w linku wysłanym powyżej o następnych zadaniach do rozwiązania dla ciebie? Bo chyba nie rozmnożysz się i nie postawisz nowych istot w obliczu tak z------j rzeczywistości, do walki z wiatrakami? Prawda,
@kopawdupeswiniom: no chyba jednak nie, skoro anomalia to +2,26 C od średniej z lat 1991-2020.
Swoją drogą najwyższa kiedykolwiek notowana. I to z niemałym zapasem nad dotychczasowym rekordem obejmującym okres od połowy czerwca 2006 do połowy czerwca 2007.
Większość w granicach rozkładu. W zeszłym roku było ElNino. Poza tym, po przeczytaniu moich powyższych komentarzy powinieneś zacząć łapać, że globalne ocieplenie jest dla ciebie najmniejszym problemem.
Kiedy wprowadzone zmiany przyniosły efekt to takie szury jak ty zaczęły twierdzić, że problem nigdy nie istniał.
A fakt, że od prawie miesiąca nie mam możliwości normalnie funkcjonować przez pogodę to też pewnie nic.
Ale jak spadnie centymetr śniegu w styczniu to dla takich jak ty niemal koniec świata.
Nie, dzisiaj nie mogę. Nadal jest strasznie gorąco i nie zanosi się na to, że do końca dnia to się zmieni. A był to jedyny dzień który niósł
U mnie jest dzisiaj +25 i nie ma JAKIEJKOLWIEK różnicy wobec tego co było wcześniej.
Żeby dało się normalnie funkcjonować to potrzebne jest minimum 10 dni z deszczową, wietrzną pogodą i temperaturami rzędu +15.