Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +81
Pamiętajcie, aby przy dzisiejszych upałach dobrze się nawadniać, bo można się łatwo odwodnić. Ehh cholerna unia i ich nakrętki, a już było ciepło, już było dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#klimat, #planetaplonie
#klimat, #planetaplonie
źródło: 17712203402108476719409462756657
Pobierz
Urynowyurynator +287
Ja p------e i znowu poniedziałek i do roboty. Jak ludzie potrafią chodzić latami do kołchozow i się nie z-----c to jest niepojęte. W autobusach każdy ma minę jakby jechał do obozu koncentracyjnego.
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm

źródło: temp_file2045506892520808561
PobierzNie leżał mi ale go szanowałem (i słyszałem, że on sam też jak ja jarał się Łoną w czasach peji)
Potem hot sixteen za covida walnął takie, że usiadłem. Następnie Polskie Tango mi szczękę na podłogę zwaliło
@L3gion: No własnie obok siebie - na liście przebojów każdego polackiego popradia dla mas. Tylko jednego słuchają juleczki i oskariat, a drugiego dżesiki i mateosze
@L3gion: i jedni, i drudzy grają na dożynkach z pcimpciu dolnym. Nie widzę różnicy. No poza tym, że przy disco polo chociaż potańczysz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@L3gion: to też discopolo, tylko dla takich bardziej rozgarnietych ludzi xD