Aktywne Wpisy

bArrek +140
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +45
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

źródło: temp_file2045506892520808561
PobierzNie leżał mi ale go szanowałem (i słyszałem, że on sam też jak ja jarał się Łoną w czasach peji)
Potem hot sixteen za covida walnął takie, że usiadłem. Następnie Polskie Tango mi szczękę na podłogę zwaliło
@L3gion: No własnie obok siebie - na liście przebojów każdego polackiego popradia dla mas. Tylko jednego słuchają juleczki i oskariat, a drugiego dżesiki i mateosze
@L3gion: i jedni, i drudzy grają na dożynkach z pcimpciu dolnym. Nie widzę różnicy. No poza tym, że przy disco polo chociaż potańczysz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@L3gion: to też discopolo, tylko dla takich bardziej rozgarnietych ludzi xD