Aktywne Wpisy
tusk +1736
Z takich ciekawostek, to gif z kręceniem Małysza kończy dziś 10 lat.
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Posiadacie YT Premium?
- Jestem biedny, więc oglądam godzinne reklamy. 49.5% (851)
- Bogactwo część pierwsza skuwysyny, jasne że mam. 50.5% (868)
I koniecznie
Ale najbardziej rozwaliło mnie szukanie jakiegoś wątku gdy grałem w Baldurs Gate 3 - wszędzie strony pisane pod SEO, wątek rozpisany na 2 strony A4 a ja szukałem tylko jednego sprzedawcy w grze z konkretną miksturą.
Pytanie do chata i
Podobno można mieć lepsze wyniki wyszukiwania sprzed ery AI jeśli dopiszesz na koniec wyszukiwania before:2022
To prawda niesamowicie pogorszyło się google, polecam artykuł o tym w jaki sposób google pogorszyło swoje wyniki.
Problemem jest to że ogromną ilość treści generuje się przy pomocy ai a reszta to płatny kontent co powoduje że jest syf.
Ze swojej strony dodam że warto spróbować korzystać z kagi (płatne) i perplexity
@MagicznaRuda: Pod wieloma względami tak choć pod względem firm jest amerykańskocentryczny, do wyszukiwania mniej oczywistych i pirackich rzeczy Yandex
@bary94pl: i tak bez tego dopisku google ich farowyzuje, dlaczego? Bo mają umowę, reddit za to dostarcza im treści do feedowania ich AI ( ͡º ͜ʖ͡º).