Wpis z mikrobloga

Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
kamz_4con - Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integra...

źródło: 1000010100

Pobierz
  • 234
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamz_4con: Co jest kuriozalne? e ludzie nie trawią konfy pisowskiej przystawki przejętej przez Wiplera któremu krawężnik spuścił wp..ol? Która jest w PE w jednej frakcji z afd która ma względem polski roszczenia terytorialne? Przeszkadza konfiarzom język śląski a Erika Steinbach ze związku wypędzonych w AFD chce wszystkim urodzonym na na byłych niemieckich ziemiach obywatelstwo z urzędu. To nie przeszkadza?
  • Odpowiedz
  • 1
@kamz_4con Takie komentarze jak pod tym wpisem przypominają mi ilu debili siedzi na tym portalu i dlaczego lepiej się nie przyznawać, że jest się wykopkiem.
  • Odpowiedz
@kamz_4con

Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.

Konfederacja to nie jest część naszego narodu, tylko szczury, które próbują go zniszczyć.

Ukraińcy w Polsce pracują i wkładają do naszego
  • Odpowiedz
@kamz_4con: masz w sumie rację, ale jak tu czuć "lojalność narodowościową", gdy państwo dyma na każdym, ale to każdym kroku, a w ważnych kwestiach nic, moooooże z wyjątkiem straży pożarnej i w miaaaaaaarę ratownictwa medycznego, nie działa dobrze?
  • Odpowiedz
Wole jednego ukrainca który uczciwie pracuje i stara się asymilować i nikomu nie wadzić, niż wszystkie świnie w rządzie czy pato deweloperów i innych cwaniaczków którzy patrzą tylko by się n----------ć.
  • Odpowiedz
@kamz_4con: integralność narodu xD C---a to jest warte. Ukrainiec żyjący uczciwie i szanujący wszystkich jest tak samo dobrym obywatelem i mieszkańcem kraju. Na pewno lepszym od rusofilnego konfiarski lub narodowca
  • Odpowiedz
od kiedy konfederacja jest polska?

@Deladomboix: Powiem ci nawet więcej, konfederacja jest jedyną polską partią, jezeli spojrzeć na działania wszystkich partii.

Także tego, rób memy wariacie.
  • Odpowiedz
@Hrjk: a PO dające kasę deweloperów z budżetu lepsze jest? Żałośni z tym jesteście, szkalowaniem konfederacji, a PO i cała reszta dba tylko o swoje interesy
  • Odpowiedz
@kamz_4con Polak różni się od ruskiej francy ze jak ma brudy to je sprząta, a inni Polacy którzy atakują naszych gości to śmiecie.

Gdyby np. Ruskie łajzy potrafiły sobie poradzić ze swoimi śmieciami to byśmy nie mieli wojny na Ukrainie. A typowy ruski łajza mówi że on nie popiera wojny tylko zły Putin, a on jest okej.

Druga sprawa że konfederacja to mocno zaciąga ruskimi a nie Polakami więc nie wiem
  • Odpowiedz