Aktywne Wpisy

To_The_Moon +46
jak puścił te nagrania jak go wywalili z mieszkania, to powiem wam, że to jest skandaliczne.
Masz umowę najmu, chroni cie prawo a tu przychodzi typ z policją w obstawie i cie w----------ą niezgodnie z prawem.
Wiem, że gej o--------a, ale pomyślcie jakby na was trafiło, właścicielowi się odwidzi i was w-----e na bruk, to pokazuje, że jak masz hajs to możesz wszystko.
#ajemge1
Masz umowę najmu, chroni cie prawo a tu przychodzi typ z policją w obstawie i cie w----------ą niezgodnie z prawem.
Wiem, że gej o--------a, ale pomyślcie jakby na was trafiło, właścicielowi się odwidzi i was w-----e na bruk, to pokazuje, że jak masz hajs to możesz wszystko.
#ajemge1

reseted +1

#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
źródło: 1000010100
Pobierz@kamykus: fakt, szczególnie Estonia bogatsza od Polski xD
Konfederacja to nie jest część naszego narodu, tylko szczury, które próbują go zniszczyć.
Ukraińcy w Polsce pracują i wkładają do naszego
Szacunek dla Ukraińców za walkę.
Rasistowskie konfederusie d--a cicha.
@Deladomboix: Powiem ci nawet więcej, konfederacja jest jedyną polską partią, jezeli spojrzeć na działania wszystkich partii.
Także tego, rób memy wariacie.
Gdyby np. Ruskie łajzy potrafiły sobie poradzić ze swoimi śmieciami to byśmy nie mieli wojny na Ukrainie. A typowy ruski łajza mówi że on nie popiera wojny tylko zły Putin, a on jest okej.
Druga sprawa że konfederacja to mocno zaciąga ruskimi a nie Polakami więc nie wiem
@Hrjk: pomyliło ci się z lewicą xD