Wpis z mikrobloga

Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
kamz_4con - Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integra...

źródło: 1000010100

Pobierz
  • 234
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

"kastrowaniu chemicznym dzieci", wtf XDDDD

@staggermeister_: a ok już wszystko jasne - po prostu nie masz dostępu do informacji, lub z innego powodu masz braki w wiedzy. No to już Ci powiem. Obecnie dość popularne jest aby ludzie "zmieniali płeć", co między innymi obejmuje kastrację i stworzenie sztucznego (i nie zbyt działającego) organu płciowego. U dzieci i młodzieży proces ten zaczyna się po pierwsze podawaniem środków chemicznych które blokują ich naturalny
  • Odpowiedz
prawicowa rosja

@thorgoth: rosja jest lewicowa - komunizm.

Prawicowy to jest obecnie być może El Salvador oraz Argentyna. I faktycznie od zmiany na prawicę (a odwrotnie niż PoPisy, rosja, białoruś, EU) zdaje się w końcu mają szansę gwałtownie poprawić swój los.
  • Odpowiedz
@decentralizacja: nie słuchasz swojego guru korwina. Rosja i Jego Ekscelencja są prawicowi. Białoruś też jest prawicowa. I Chiny. Do nich mamy równać. A pierwszy świat jest lewicowy, tych mamy zwalczać. Gdyby tylko wiedział jakie herezje tu wypisujesz to nazwałby cie lewakiem.

Zresztą, to jest dobry sposób aby rozpoznać przygłupa z konfy, będzie uznawał że synonimem słowa prawicowy to jest dobry a lewicowy - zły.
  • Odpowiedz
@thorgoth: nie mam żadnego "guru".

Korwin mówił pewnie że Rosja nie ma pewnych głupich nadmiernych regulacji które ma EU - i racja. Mają natomiast całkowitą korupcję i monopol skorumpowanego państwa na wiele rzeczy.
  • Odpowiedz
No to już Ci powiem. Obecnie dość popularne jest aby ludzie "zmieniali płeć", co między innymi obejmuje kastrację i stworzenie sztucznego (i nie zbyt działającego) organu płciowego. U dzieci i młodzieży proces ten zaczyna się po pierwsze podawaniem środków chemicznych które blokują ich naturalny rozwój (np. estrogen / testosteron o ile pamiętam).

Nie wiedziałeś o tym? Bańka medialna?

@decentralizacja: Nie, po prostu moje źródła nie sięgają problemów, wymyślonych przez psychopatyczną prawicę w
  • Odpowiedz
@kamz_4con też mnie zdziwił wczoraj ten wpis, grupa Polaków zaatakowała Ukraińca, zero polityki w artykule a tu z d--y koleś p----------a Konfederacji OCB???? i c--j... tysiące to plusują
PiS dymał Polske 2 kadencję, PO dymała 2 i ponownie została wybrana ale to Konfederacja jest taka zła i niedobra nie kumam tego....
  • Odpowiedz
@Hrjk To jest jakiś inny wymiar abstrakcji. Od 89 roku mamy przy korycie te same mordy, ale cymbały na wykopie wskazują, że to Konfederacja żre z budżetu i oszukuje na podatkach. Jak widać masowe duraczenie ma się dobrze w tym p---------u.
  • Odpowiedz
  • 1
@mimmo: dokładnie. Mało kto wie gdzie są priorytety polityki dla Polski, jej interesy w konkretnych obszarach a próbują oceniać czyjąś politykę przez pryzmat hasełek politycznych.
  • Odpowiedz
do obrony potrzebny jest sprzęt, amunicja i ludzie a nie pieniądze. Ukraińców wydalić na wschód, nich walczą a nas przemysł wojskowy rozkręcać zamówieniami wojskowymi od państwa celem przekazanie zamówień na Ukrainę

@kamz_4con: Typowa naiwna głupota napisana przez typowego naiwnego poplecznika Konfederacji.
  • Odpowiedz